×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad Mini 2 reparatie

Modelcode A1489 / A1490 / A1491

Kom je uit de Kempen en ben je op zoek naar een goed adres waar ze op een vakkundige manier een iPad Mini 2 reparatie kunnen uitvoeren zonder dat je daarvoor ver hoeft te rijden? Kom dan naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad Mini 2 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 129 € 119

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad Mini 2? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: Op aanvraag

€ 179

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Batterij

Jouw iPad Mini 2 gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

Batterij

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goed geholpen, een super snelle service en ontzettend klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen!"
Julien Reusel, 01-08-2022
10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Mini 2 reparatie. Snel gerepareerd

Een iPad mini 2 reparatie hoeft helemaal niet lang te duren. In ieder geval niet wanneer je naar een reparatiepunt gaat zoals IRepair4u waar ze alle benodigde onderdelen en het juiste gereedschap op voorraad hebben. Wanneer je ons vandaag benaderd voor een iPad reparatie kunnen we deze in de meeste gevallen ook vandaag nog voor je uitvoeren. Zo hoef jij je niet langer dan nodig te ergeren aan je kapotte iPad mini 2. Geef je iPad bij ons af en kom je gerepareerde iPad ophalen wanneer het je uitkomt of wacht bij ons, onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl wij de reparatie voor je uitvoeren.

Lees verder

iPad mini 2 reparatie voor elke schade of slijtage

Hoe zuinig jij ook omgaat met je iPad mini 2 een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan het gebeuren dat je iPad mini 2 valt en het beeldscherm breekt of dat de behuizing van je iPad mini 2 lelijke schade oploopt. Maar er zijn ergere scenario’s mogelijk. Wat dacht je van een iPad mini 2 die nat is geworden? Natuurlijk is de iPad mini 2 ook door het gebruik onderhevig aan slijtage en kan het voorkomen dat de oplaadpoort, de simkaartlezer, de volume knoppen of de homeknop van je iPad mini 2 niet meer goed functioneren. Voor alle bovenstaande schades en slijtages, maar ook voor al die andere problemen die jij ervaart bij je iPad mini 2 is IRepair4u het juiste adres om je tablet naartoe te brengen voor een reparatie.

Bekijk de reparaties op onze site

Op onze website hebben we geprobeerd om de meest voorkomende reparaties op een overzichtelijke manier weer te geven. Dit met de bedoeling jou zo goed mogelijk te informeren over de reparatie die uitgevoerd dient te worden aan je iPad Mini 2. Daarnaast krijg je direct te zien wat de kosten zijn van een iPad mini 2 reparatie. Deze kosten zijn altijd inclusief montage en btw. De kosten van een reparatie bij IRepair4u gaan dan ook nooit hoger uitvallen dan de kosten zoals die staan omschreven op onze website.

iPad mini 2 reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer wij een iPad mini 2 reparatie voor je uitgevoerd hebben kan je er zeker van zijn dat onderdelen die vervangen moesten worden zijn vervangen door iPad mini 2 onderdelen van originele kwaliteit. IRepair4u maakt bij al haar reparaties uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Reparatiepunten die hun reparaties veel goedkoper aanbieden (en die zijn er genoeg) en daarbij verkondigen gebruik te maken van originele onderdelen vertellen je niet het eerlijke verhaal. Aan originele onderdelen hangt een prijskaartje en het is gewoonweg niet mogelijk om daar gebruik van te maken als de kostprijs van een iPad mini 2 reparatie veel lager is dan deze bij IRepair4u.