Bel ons 0497-700213
 • iPad Pro 12.9 inch reparatie

 • Met de iPad Pro heeft Apple meer aansluiting gezocht met de laptop. Het scherm van de iPad Pro is vele malen groter dan de voorgaande generaties van de iPad. Daarnaast heeft Apple gelijktijdig met de iPad Pro een iPad Pro Smart Keyboard en een iPad Pro Apple Pencil uitgebracht. Hierdoor kun je de iPad Pro niet alleen wat betreft schermgrootte maar ook wat betreft gebruikersgemak prima vergelijken met een laptop. 

 • Scherm (glas + LCD)

  €489
  op aanvraag

 • Scherm (LCD)

   
  op aanvraag

 • Batterij

   
  op aanvraag

 • Koptelefoon

   
  op aanvraag


 • iRepair4u voor de beste iPad Pro reparatie

  Wat helaas niet veranderd is in vergelijking met de vorige generaties van de iPad is dat een iPad Pro nog net zo gemakkelijk in aanmerking komt voor een reparatie. Voor de beste iPad Pro reparatie ga je naar iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel.

  lees-meer

  iPad Pro reparatie van het scherm

  Heeft je iPad Pro een kras opgelopen op het grote retina scherm of is het beeldscherm van de iPad Pro volledig gebroken waardoor de helderheid van het scherm voortaan ver te zoeken is? Kom dan voor een iPad Pro reparatie naar iRepair4u. Onder de categorie iPad Pro scherm reparatie kun al vast wat meer lezen over de iPad Pro reparatie die iRepair4u dan voor je uitvoert.

  iPad Pro reparatie van de batterij

  Laad je iPad Pro niet meer goed op of is de batterij van de iPad Pro te snel leeg na het opladen van de iPad Pro? Een iPad Pro reparatie kan dit probleem dan voor je oplossen. iRepair4u heeft batterijen voor de iPad Pro op voorraad en mede daardoor is zo’n iPad Pro reparatie van korte duur. Je hoeft je iPad Pro dan ook nooit lang te missen wanneer je deze voor een iPad Pro reparatie achterlaat bij iRepair4u.

  iPad Pro reparaties voor je volledige iPad Pro

  Bovenstaande iPad Pro reparaties zijn slechts enkele voorbeelden van de vele iPad Pro reparaties die iRepair4u voor je kan uitvoeren. Op de website van iRepair4u proberen we zo goed mogelijk uit te leggen met welke iPad Pro reparatie we een bepaalde schade of klacht kunnen verhelpen. Herken je het probleem dat jij ervaart niet terug op de website? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en wij helpen je vervolgens graag verder. In de meeste gevallen komen we dan alsnog tot een oplossing door het uitvoeren van een iPad Pro reparatie.

  Een betrouwbaar adres voor een iPad Pro reparatie

  De reparateurs hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse iPad reparaties waaronder ook iPad Pro reparaties. Wij zijn inmiddels dan ook een betrouwbaar adres geworden voor met name mensen in de omgeving van Bladel. Mensen uit de Kempen weten ons inmiddels goed te bereiken op ons bezoekadres op het industrieterrein van Bladel en daar zijn wij ontzettend blij mee. De deur staat zes dagen in de week open voor al je vragen, voor advies en uiteraard voor het uitvoeren van elke iPad Pro reparatie.