×
€ 99,-
€ 89,-

iPhone 5S scherm reparatie

Het beeldscherm van je iPhone 5S is een belangrijk, zo niet het belangrijkste, onderdeel van je iPhone 5S. Er is dan ook niets zo irritant als een gebroken iPhone 5S beeldscherm of een iPhone 5S scherm zonder werkend touchscreen. Maar er kunnen zich nog andere problemen voor doen die jou doen verlangen naar een iPhone 5S scherm reparatie.

Wat denk je bijvoorbeeld van grijze of gekleurde strepen die over je iPhone 5S scherm lopen, irritante zwarte puntjes of olieachtige vlekken. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat er op je iPhone 5S alleen nog maar een wit beeld verschijnt of dat de achtergrondverlichting van je iPhone 5S scherm kapot is. Het zijn allemaal ontzettend vervelende problemen die je kunt ervaren maar die gelukkig snel en eenvoudig op te lossen zijn door een iPhone 5S scherm reparatie.

iPhone 5S scherm reparatie vervangt de hele voorkant

Wanneer je iPhone 5S scherm niet meer werkt en in aanmerking komt voor een scherm reparatie dan moeten wij daarvoor de totale voorkant van je iPhone 5S vervangen. Dit komt omdat een iPhone 5S scherm uit een geheel bestaat en niet in losse onderdelen te vervangen is. Uiteraard zijn de iPhone 5S schermen die wij gebruiken voorzien van home button, oorspeaker, lichtsensor en front camera. Bij een iPhone 5S scherm reparatie die je laat uitvoeren door iRepair4u kun je een compleet beeldscherm verwachten, omdat enkel en alleen gebruik maken van complete modules.

Scherm reparatie kan direct uitgevoerd worden

Wil jij graag zo snel mogelijk af van je kapotte scherm en bij ons een reparatie laten uitvoeren? Maak dan een afspraak, zodat wij je probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij hebben schermen voor de iPhone 5S in de kleuren zwart en wit op voorraad waardoor wij een iPhone 5S scherm reparatie ook direct voor je kunnen uitvoeren.

Voor de reparateurs van iRepair4u is een iPhone 5S scherm reparatie inmiddels heel gemakkelijk uit te voeren. Wanneer je bij ons komt voor een iPhone 5S scherm reparatie ben je veelal binnen een kwartier geholpen en heb jij een nieuw scherm op je toestel.

Wij hebben geen enkel geheim met betrekking tot de iPhone 5S reparaties die wij uitvoeren. Het vormt voor ons geen enkel probleem als je wilt meekijken wanneer de iPhone reparatie van je toestel wordt uitgevoerd. Je krijgt er zelfs een lekker kopje koffie bij!

Andere iPhone 5S reparaties

Refurbished (OEM glas)

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

Batterij

€ 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 59

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 59

Luidspreker

€ 59

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 59

Oorspeaker

€ 59

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 59

Microfoon

€ 59

ca. 1 uur

Microfoon

€ 59

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 59

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 59

Behuizing

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 100

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving