Bel ons 0497-700213
 • iPhone 6S batterij


 • Jij had destijds toch geen trage iPhone 6S gekocht? Dat klopt, maar door het vele gebruik van deze toestellen en alles wat we er in opslaan, zien we vaker dat de duur van de iPhone 6S batterij steeds korter wordt. Veel iPhone 6S bezitters komen dan ook bij ons langs met de vraag of wij de batterij van hun iPhone 6S kunnen vervangen.

  Check je software bij een trage iPhone 6S

  In sommige gevallen is een trage iPhone 6S verholpen na het herstellen van de software op je iPhone. Herstel de software op je iPhone 6S dan ook altijd eerst voordat je je batterij laat vervangen. Mogelijk is het probleem dan al opgelost en hoef jij geen kosten te betalen voor het vervangen van een iPhone 6S batterij.

  Ook bij een iPhone 6S batterij is meten weten

  Wanneer er geen verandering optreedt in de snelheid van je iPhone 6S na herstel van de software kun je altijd langskomen bij iRepair4u. Wij zullen altijd eerst een meting doen om er zeker van te zijn dat het probleem daadwerkelijk wordt veroorzaakt door de batterij. De meting geeft aan hoe vaak de batterij al is opgeladen en wat de gebruiksduur van de batterij is. Op basis van deze meting kunnen wij een goed en eerlijk advies geven met betrekking tot een eventuele iPhone 6S reparatie.

  Problemen met je iPhone 6S batterij? Bij iRepair4u kun je direct terecht!

  Wil jij graag dat er door een deskundige gekeken wordt naar je iPhone 6S en de problemen die jij ervaart met de accu van je iPhone 6S? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op of kom bij ons langs op de Ambachtsweg 5F. In de meeste gevallen kunnen wij je direct van dienst zijn en sta jij even later buiten met een gerepareerde iPhone 6S of met een advies waarmee jij verder kunt.

  iRepair4u bouwt aan een vertrouwde klantenkring

  iRepair4u heeft inmiddels een grote bekendheid gekregen bij met name de inwoners van de Kempen gemeenten. Wij willen dat onze klanten kunnen vertrouwen op een juiste diagnose, een eerlijk advies en een kwalitatief hoogstaande iPhone 6S reparatie. Daar hechten wij veel waarde aan. Ons bedrijf is zes dagen per week geopend en je kunt altijd bij ons terecht. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn.