Bel ons 0497-700213
 • iPhone 6S home button

 • De iPhone 6S home button is een erg praktisch onderdeel van je iPhone S6. De iPhone 6S home button is het meest gebruikte knopje van je iPhone 6S. Erg vervelend dus als je home button niet meer werkt.

  Een iPhone 6S home button is niet onmisbaar!

  De home button van de iPhone 6S is niet onmisbaar. Via instellingen op je iPhone kun je een home button (assistive touch) creëren. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  • Ga naar Instellingen
  • Algemeen
  • Toegankelijkheid

  Vervolgens schakel je Assistive Touch in waardoor deze home button in het beeldscherm  van je iPhone 6S verschijnt. Met deze home button krijg je alle functionaliteiten terug van de originele home button.

  Van tijdelijk oplossing naar reparatie van je iPhone 6S home Button

  Het inschakelen van de Assistive Touch home button is slechts een tijdelijke oplossing. Wij hebben een ruime ervaring met het repareren van de home button voor de iPhone 6S en je kunt hiervoor altijd bij ons terecht. Maak voor het repareren van een iPhone 6s home button een afspraak en kom langs op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Wij zijn zes dagen in de week geopend en binnen een half uurtje heb jij een compleet nieuwe home button.

  Wanneer je ons vergelijkt met andere iPhone 6S reparateurs zijn wij niet altijd de goedkoopste.  Wij, iRepair4u, werken enkel en alleen met onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat we kwaliteit leveren met deze kwalitatieve onderdelen. Andere reparateurs zijn dan misschien goedkoper maar beslist niet beter.

  Hopelijk deel jij onze mening en zien we je snel bij iRepair4u.