×
9.4/10 (46 beoordelingen)

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished

Heb jij interesse in een iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished? Je kunt hiervoor terecht bij iRepair4u in Bladel. De reparateurs van iRepair4u hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het repareren van schermen van diverse smartphones. Zij staan je graag te woord voor al je vragen en geven je graag advies over een iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished.

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished origineel maar eerder gebruikt

Tussen een gloednieuw iPhone 6S Plus scherm en een refurbished iPhone 6S Plus scherm bestaat nauwelijks verschil voor wat betreft haar functioneren en haar uiterlijk. Dat is ook niet zo gek want een refurbished iPhone 6S Plus scherm is een origineel iPhone 6S Plus scherm van Apple. Dit refurbished iPhone 6S Plus scherm heeft eerder als scherm gediend op een iPhone 6S Plus, vervolgens is deze grondig nagekeken op haar kwaliteit en uiterlijk en enkel wanneer deze volledig voldoet aan de standaarden van Apple wordt deze aangeboden als een refurbished iPhone 6S Plus scherm. Je geniet daarbij vervolgens wel het voordeel dat artikelen hebben die niet meer gloednieuw zijn: het aanzienlijke aantal euro’s dat je bespaard op de kosten.

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished 3D Touch

Steeds meer mensen overwegen tegenwoordig om een iPhone 6S plus scherm reparatie refurbished uit te voeren. Dit omdat de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat nagenoeg hetzelfde is als deze bij een iPhone 6S Plus reparatie met een gloednieuw iPhone 6S Plus scherm. De eerlijkheid gebied te zeggen dat sommige iPhone 6S Plus gebruikers een verschil merken met betrekking tot de 3D touch van je iPhone 6S Plus. Het lijkt er op dat de 3D touch van een refurbished iPhone 6S Plus scherm iets minder gevoelig is voor aanrakingen in vergelijking met de 3D touch van een nieuw iPhone 6S Plus scherm. Door middel van de 3D touch op een iPhone 6S Plus scherm kun je apps bestuderen door druk die je met je vingers uitoefent op het scherm van je iPhone 6S Plus. Kun je hier niet mee leven dan kies je het beste voor een scherm reparatie met een gloednieuw iPhone 6S Plus scherm en daarvoor kun je eveneens terecht bij iRepair4u.

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished aantrekkelijk in prijs

Wat een iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished zo aantrekkelijk maakt is de tientallen euro’s die je bespaard op deze reparatie wanneer je dit vergelijkt met een iPhone 6S Plus scherm reparatie uitgevoerd met een nieuw iPhone 6S Plus scherm.

iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished van maandag tot en met zaterdag

iRepair4u is zes dagen in de week geopend en bereikbaar voor al je vragen, voor advies, het uitvoeren van een iPhone 6S Plus scherm reparatie refurbished of het uitvoeren van een iPhone 6S Plus scherm reparatie met een nieuw iPhone 6S Plus scherm. Je kunt altijd bij ons langskomen maar wanneer je zeker wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten wanneer je bij ons langskomt raden we je aan van te voeren even te bellen en een afspraak te maken.

Andere iPhone 6S Plus reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 179

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 179

Batterij

€ 69

ca. 30 minuten

Batterij

€ 69

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 89

ca. 1 uur

Home button

€ 89

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super goede en snelle reparatie!"
Judith Eersel, 10-07-2020
8/10
"Goede service"
Toon van Aaken Hoogeloon, 30-06-2020
10/10
"Alles wordt netjes opgehaald en teruggebracht! Betere service dan alle grote concerns, lekker hier laten repareren zou ik zeggen."
Marieke Bergeijk, 12-06-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving