×
9.6/10 (108 beoordelingen)
€ 99,-

iPhone 6S scherm reparatie refurbished

Wanneer je op zoek bent naar iemand die voor jou een iPhone 6S scherm reparatie kan uitvoeren dan heb je tegenwoordig een legio aan mogelijkheden. Wil je graag naar een betrouwbaar adres waarbij je zeker weet dat je iPhone 6S op een goede en eerlijke manier wordt gerepareerd? Kom dan naar iRepair4u aan de Ambachtsweg 5f in Bladel.

Verschil refurbished of origineel scherm

Bij iRepair4u bieden we je de mogelijkheid om je iPhone 6S scherm te laten repareren met een origineel gloednieuw iPhone 6S scherm of met een origineel iPhone 6S scherm dat gerefurbished is. Het verschil tussen beide schermen is dat het glas van een refurbished iPhone 6S scherm is vervangen door een externe partij.  Het gaat dan om het touchscreen, de bovenste laag van je LCD scherm.

Zo’n refurbished iPhone 6S scherm is afkomstig van een iPhone 6S en wordt na het vervangen van het touchscreen altijd helemaal grondig nagekeken op functioneren en uiterlijk. Enkel wanneer dit scherm helemaal is goedgekeurd, wordt het scherm gebruikt. Dit soort schermen noemen we refurbished. De kwaliteit van het refurbished glas is minder dan van een scherm van originele kwaliteit waardoor je scherm sneller zal breken bij een val.

Refurbished iPhone 6S scherm is een prima keuze

We kunnen er niet omheen dat een iPhone 6S scherm van originele kwaliteit altijd de allerbeste keuze is voor je iPhone 6S. Dit wat betreft kwaliteit en uiterlijk maar dit geldt eigenlijk altijd wel voor producten. Dit doet echter niets af aan het gegeven dat refurbished iPhone 6S schermen gewoon goed zijn. Het enige nadeel dat iPhone 6S gebruikers, naast de extra gevoeligheid van het scherm, ooit ervaren is dat de 3D touch van de iPhone 6S iets minder soepel werkt. Met de 3D touch kun je apps op je iPhone 6S bedienen door druk op het scherm van je iPhone 6S uit te oefenen.

Scherm reparatie met refurbished scherm is goedkoper

Wanneer wij een iPhone 6S scherm reparatie refurbished voor je uitvoeren en daarbij gebruik maken van een refurbished iPhone 6S scherm levert je dat al snel tientallen euro’s op. Een scherm reparatie refurbished vormt dan ook een goede oplossing wanneer je ander iPhone 6S scherm te duur vindt. In dat geval is een iPhone 6S scherm reparatie refurbished voor jou zeker de overweging waard.

Vervangen van je iPhone 6S scherm zes dagen in de week

Voor een iPhone 6S scherm reparatie refurbished kun je zes dagen in de week terecht bij iRepair4u. Loop bij ons binnen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. Onze locatie bevindt zich op het industrieterrein van Bladel en wij zijn ook goed te bereiken voor mensen uit Reusel, Bergeyk, Eersel, Vessem, Hilvarenbeek enzovoort. Om zeker te weten dat we aanwezig zijn en je niet lang hoeft te wachten op de scherm reparatie bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere iPhone 6S reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 139 € 129

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 139 € 129

Batterij

€ 59

ca. 30 minuten

Batterij

€ 59

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 69

ca. 1 uur

Laadpoort

€ 69

Luidspreker

€ 69

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 69

Oorspeaker

€ 69

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 69

Microfoon

€ 69

ca. 1 uur

Microfoon

€ 69

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Behuizing

€ 129

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 129

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"snel,toegankelijk, professioneel, ontzettend vriendelijk"
Rianne Bosch Eerse , 12-01-2021
8/10
"Mijn ervaring met Irepair4u ervaar ik als zeer goed. Ik kon snel terecht, en ook was de reparatie snel klaar. Ik had de keuze om naar zijn werkplaats te komen, of dat mijn telefoon werd..."
Jan Bladel, 30-12-2020
10/10
"Binnen een uur was het glas van mijn IPhone vervangen. Geweldige service!"
Chiel Bladel, 17-11-2020
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving