Bel ons 0497-700213
 • LG reparatie

 •  Heb jij een LG die niet goed werkt of een lelijke beschadiging heeft opgelopen? Bij iRepair4u hebben wij een ruime ervaring met het uitvoeren van LG reparaties waardoor jou LG weer perfect werkt en er weer als nieuw uitziet na een LG reparatie bij iRepair4u. 


 • LG reparatie als je LG kapot is

  Een LG kan op allerlei manieren kapot zijn! Denk bijvoorbeeld aan kapotte volumeknoppen, simkaart reader, hoofdtelefoon aansluiting, accu, microfoon of camera. Voor al deze, maar ook voor al die andere kapotte onderdelen aan een LG, voeren wij graag een LG reparatie uit. Wanneer iRepair4u een LG reparatie voor je uitvoert kun je er zeker van zijn dat de LG reparatie wordt uitgevoerd met originele LG onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit die je gewend bent van je LG toestel behouden. Doordat originele LG onderdelen nu eenmaal niet de goedkoopste zijn zijn wij ook niet het meest goedkope LG reparatiepunt.  Wat je daar voor terug krijgt is een gerepareerde LG met originele onderdelen van een goede kwaliteit en je loopt, in tegenstelling tot een LG reparatie uitgevoerd bij een goedkoop reparatiepunt, niet het risico dat je snel weer toe bent aan een nieuwe LG reparatie.  

  lees-meer

  LG reparatie voor een mooi uiterlijk

  Een kapot onderdeel aan de LG hoeft niet de enige reden te zijn om een LG reparatie te laten uitvoeren. Wanneer je gebruik van maakt van een LG is gebruikersschade aan de LG maar moeilijk te voorkomen. In de allerergste gevallen heeft je LG een lelijke kras opgelopen aan de behuizing of is het beeldscherm van de LG in ontelbaar veel stukjes gebarsten. Wij snappen dan maar al te goed dat je het beeldscherm en/of de behuizing van je LG wil laten vervangen. Ook voor deze kosmetische ingrepen kun je terecht bij iRepair4u.  

  LG reparatie zonder wachttijden voor de juiste onderdelen

  Dat jij een kapotte of beschadigde LG zo snel mogelijk gerepareerd terug wil hebben snappen wij heel er goed, we zorgen er dan ook voor dat jij bij iRepair4u niet lang hoeft te wachten op een LG repartie. Je kunt in de meeste gevallen dezelfde dag bij ons terecht voor een LG reparatie en doordat  wij de juiste onderdelen direct op voorraad hebben kunnen we de LG reparatie direct voor je uitvoeren.  

  LG reparatie bij iRepair4u, het reparatie adres in de Kempen

  Wij voeren al een aantal jaar reparaties uit aan diverse soorten smartphones en tablets en hebben inmiddels ook al vele malen reparaties uitgevoerd aan LG’s. Ons bezoekadres bevindt zich op het industrieterrein van Bladel aan de Ambachtsweg 5f. Wij zijn goed bereikbaar en zeker mensen uit Bladel, Reusel, Hapert, Bergeijk, Eersel, Hilvarenbeek, Vessem en al de andere omliggende dorpen weten ons inmiddels goed te vinden.  

  LG reparatie zes dagen in de week mogelijk

  iRepair4u is zes dagen in de week geopend en op al die dagen kun je bij ons terecht voor een LG reparatie.  Heb je zelf ook een drukke agenda? Je doet er dan goed aan om van te voren contact met ons op te nemen zodat we een persoonlijke afspraak voor je kunnen inplannen. Je voorkomt daarmee dat je moet wachten op reparaties voor andere personen alvorens wij van start kunnen gaan met jou LG reparatie.