×
€ 69,-

Samsung Galaxy S6 Home button

De Samsung Galaxy S6 Home button, dat kleine knopje op je toestel, is te beschouwen als de belangrijkste functieknop van je toestel. Het is namelijk de Samsung Galaxy S6 home button die van alle functieknoppen op je Samsung Galaxy S6 het meest gebruikt wordt. Een Samsung Galaxy S6 home button die niet functioneert is dan ook geen doen!

Samsung Galaxy S6 home button snel gerepareerd

Het is helemaal niet nodig om je te blijven ergeren aan een niet werkende Samsung Galaxy S6 home button. Zeker voor alle mensen die woonachtig zijn in de Kempen is ons bedrijf, gevestigd op de Ambachtsweg 5f  in Bladel, goed te bereiken. Wij zijn zes dagen in de week geopend om je van dienst te zijn en een Samsung Galaxy S6 home button reparatie voor je uit te voeren. De ervaren reparateurs van iRepair4u vragen daarvoor maar even van je kostbare tijd want zij hebben een Samsung Galaxy home button reparatie doorgaans al binnen een half uur voor je uitgevoerd.

Samsung Galaxy S6 home button. Een origineel Samsung Galaxy S6 onderdeel

iRepair4u is het reparatiepunt van de Kempen voor alle smartphones en tablets. Bij alle reparaties die wij uitvoeren maken wij enkel en alleen gebruik van originele onderdelen. Net als bij alle andere toestellen kun je enkel met originele Samsung Galaxy S6 onderdelen dezelfde kwaliteit garanderen voor wat betreft het uiterlijk en het functioneren van de diverse onderdelen van de Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 home button reparatie. Goedkoop is duurkoop

Zoals dat voor veel zaken geldt is goedkoop ook duurkoop bij een Samsung Galaxy S6 home button reparatie. iRepair4u is zich als geen ander bewust van het feit dat een Samsung Galaxy S6 home button reparatie door diverse andere reparatiepunten vele malen goedkoper wordt aangeboden. Dit heeft alles te maken met de onderdelen die gebruikt worden bij de Samsung Galaxy S6 home button reparatie.

Aan de originele onderdelen die wij gebruiken bij een Samsung Galaxy S6 home button reparatie zit nu eenmaal een prijskaartje verbonden dat de waarde van het uiterlijk en de kwaliteit van deze onderdelen vertegenwoordigd. Originele onderdelen kunnen niet worden aangeboden voor de prijs die sommige reparatiepunten vragen voor een Samsung Galaxy S6 home button reparatie. Ben je dan ook bewust dat er in die gevallen gebruik gemaakt wordt van een niet origineel onderdeel waarvan het uiterlijk vaak minder mooi en de kwaliteit stukken slechter is wanneer je dit vergelijkt met een originele Samsung Galaxy S6 home button.

Door de mindere kwaliteit van een niet originele Samsung Galaxy S6 home button is de kans groot dat deze, in vergelijking met een originele Samsung Galaxy  S6 home button, veel eerder kapot gaat. De kosten die jij dan hebt bespaard door de te kiezen voor een goedkope Samsung Galaxy S6 home button reparatie met een niet originele Samsung Galaxy S6 home button moet je dan alsnog maken voor een tweede Samsung Galaxy S6 home button reparatie.

Samsung Galaxy S6 home button reparatie zes dagen in de week mogelijk

De reparateurs van iRepair4u zijn zes dagen in de week beschikbaar om voor jou een Samsung Galaxy S6 home button reparatie, of welke andere reparatie dan ook, uit te voeren.

Andere Galaxy S6 reparaties

Scherm reparatie

€ 179

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 179

Achterkant

€ 79

ca. 30 minuten

Achterkant

€ 79

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Batterij

€ 59

ca. 1 uur

Batterij

€ 59

Laadpoort

€ 69

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 69

Camera glaasje (achterzijde) € 25,-

Camera achter

€ 89

ca. 1,5 uur

Camera achter

€ 89

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
9.3 / 10 | 240 waarderingen

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving