×
€ 39,-

Samsung Galaxy S6 waterschade

Een van de ergste dingen die jou als Samsung Galaxy S6 bezitter kan overkomen is dat je Samsung Galaxy S6 waterschade oploopt. Samsung Galaxy S6 waterschade reparaties nemen, in vergelijking met andere reparaties, iets meer tijd in beslag en het is niet altijd zeker dat je Samsung na een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie weer helemaal de oude is. Maar de kans op succes is groot wanneer je de Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie laat uitvoeren door iRepair4u.

Samsung Galaxy S6 waterschade omdat je Samsung niet tegen water kan

Je Samsung Galaxy S6 kan ontzettend veel maar deze kan jammer genoeg nog niet tegen water. Dus wanneer er een glas drinken over je toestel valt, jij je Samsung per ongeluk een rondje mee hebt laten draaien in de wasmachine of wanneer jij te lang met je S6 in de regen hebt gestaan kan je dat een Samsung Galaxy S6 met waterschade opgeleverd hebben.

Samsung Galaxy S6 waterschade redt je door een bak met rijst

De reparateurs van iRepair4u adviseren je om de Samsung Galaxy S6 direct uit te schakelen en midden in een  bak met droge rijst te leggen wanneer deze in aanraking is gekomen met water. Neem vervolgens contact met ons op voor een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie en neem je toestel gewoon in de bak met rijst mee naar ons bezoekadres aan de ambachtsweg 5f in Bladel. We zullen vervolgens ons uiterste best doen om de Samsung Galaxy S6 waterschade voor je te repareren.

Samsung Galaxy S6 waterschade iRepair4u reinigt je toestel

Wanneer een Samsung Galaxy S6 waterschade ter reparatie bij ons wordt aangeboden dan zullen wij dit toestel eerst openmaken om te zien hoeveel waterschade je Samsung Galaxy S6 heeft opgelopen. Wij maken gebruik van een uniek reinigingsproces waarbij we alle onderdelen die waterschade hebben opgelopen afzonderlijk reinigen. Dit kost even tijd waardoor een Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie enkele dagen in beslag neemt.

Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie  waarover jij beslist

Nadat we het reinigingsproces voor je Samsung Galaxy S6 hebben doorlopen kunnen wij je vertellen wat de kosten zijn om je Samsung Galaxy weer de oude te maken. Jij beslist vervolgens zelf of je een Samsung Galaxy waterschade reparatie wil laten uitvoeren.

Samsung Galaxy waterschade reparatie op basis van een ruime ervaring

Denk vooral niet dat jij de enige bent met zoveel pech. In de jaren dat iRepair4u smartphone’s en tablets repareert zijn wij al veel toestellen tegengekomen die waterschade hebben opgelopen. Wij hebben inmiddels dan ook een ruime ervaring met het reinigingsproces dat wij uitvoeren en doen altijd ons uiterste best om je Samsung Galaxy S6 volledig te repareren.

Samsung Galaxy S6 waterschade reparatie van maandag tot en met zaterdag

iRepair4u is je zes dagen in de week van dienst voor alle soorten reparaties. Wij zijn inmiddels een vertrouwd reparatiepunt geworden voor vele mensen uit de Kempen. Zij kunnen van maandag tot en met zaterdag contact met ons opnemen of bij ons binnenlopen op ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5f in Bladel.

Andere Galaxy S6 reparaties

Scherm reparatie

€ 179

ca. 1 uur

Scherm reparatie

€ 179

Achterkant

€ 79

ca. 30 minuten

Achterkant

€ 79

Aan- en uit knop

€ 89

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 89

Batterij

€ 59

ca. 1 uur

Batterij

€ 59

Laadpoort

€ 69

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 69

Camera glaasje (achterzijde) € 25,-

Camera achter

€ 89

ca. 1,5 uur

Camera achter

€ 89

Homebutton

€ 69

ca. 1 uur

Homebutton

€ 69

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving