×
9.4/10 (45 beoordelingen)
€ 279,-

Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie

Het overkomt ons allemaal wel eens, je laat je kostbare smartphone uit je handen glippen. Als je Samsung Galaxy S8 Plus door een val is beschadigd is dat natuurlijk enorm balen. In de meeste gevallen is alleen het glas beschadigd, maar het komt ook geregeld voor dat je je S8 Plus helemaal niet meer kunt bedienen. Zo kan het scherm zwart blijven of reageert de touch niet meer. Om snel het mooie uiterlijk van je Samsung Galaxy S8 Plus terug te toveren heeft iRepair4u de oplossing: een Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie! iRepair4u zorgt ervoor dat je S8 Plus er weer als nieuw uit ziet!

Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie voor een gebarsten scherm

Als je telefoon een harde smak op de grond heeft gemaakt en net verkeerd op de grond is terecht gekomen zit een Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie in een klein hoekje. Om lang door te lopen met een kapot scherm van je Samsung Galaxy S8 Plus raden wij niet sterk aan. Met een kapot Samsung Galaxy S8 Plus scherm loop je het risico op glassplinters in je vingers. Naast glassplinters in je vingers, kan in het slechtste geval het onderliggende AMOLED scherm stuk gaan. Als het AMOLED scherm stuk is/gaat komen er bijv. vlekken of strepen in het scherm of het scherm blijft zwart en licht niet meer op.

Bij het Samsung Galaxy S8 Plus scherm vervangen wordt niet alleen het Samsung Galaxy S8 Plus scherm glas vervangen, maar de complete module; het AMOLED scherm en het frame met de volumeknopjes. Deze service packs zorgen voor de beste en kwalitatieve reparatie.

Samsung Galaxy S8 Plus scherm vervangen bij vlekken of strepen

Als het glas kapot is van je Samsung Galaxy S8 Plus is niet de enige reden waarom jij kiest voor een Samsung Galaxy S8+ scherm reparatie. Regelmatig komen Samsung Galaxy S8 Plus bezitters bij ons langs vanwege een niet juist werkend / defect AMOLED scherm. Bij een AMOLED scherm kun je bijvoorbeeld na een val vlekken of strepen in het scherm krijgen. Het AMOLED scherm is flinter dun en laat een AMOLED scherm net erg gevoelig zijn voor vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een defect Samsung Galaxy S8 Plus scherm is zo gebeurd.

Kwalitatieve en vakkundige Samsung Galaxy S8 Plus scherm reparatie

Wanneer je jouw Samsung Galaxy S8 Plus scherm laat vervangen bij iRepair4u Bladel kun je er zeker van zijn dat je S8+ er vervolgens weer als nieuw uit ziet. Onze reparateurs kunnen het scherm van je Samsung Galaxy S8 Plus perfect laten aansluiten op de behuizing. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het scherm hoger ligt als de behuizing van je toestel.

Kom voor een Samsung Galaxy S8+ scherm reparatie naar Bladel

Wanneer je op zoek bent naar een Samsung Galaxy S8 Plus scherm vervangen kun je altijd bij ons terecht voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Ons bezoekadres aan de Ambachtsweg 5F, gelegen op het industrieterrein van Bladel. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere Galaxy S8 Plus reparaties

Achterkant

Prijs op aanvraag

ca. 30 minuten

Achterkant

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super service ,ik tijd klaar , vriendelijk !"
Yvette Diessen, 25-06-2020
8/10
"Netjes behandeld"
Ton Hilvarenbeek, 18-06-2020
10/10
"Alleen maar goede ervaringen met iRepair4u. Altijd vriendelijk en gericht op een passende en snelle oplossing voor een probleem dat altijd op het verkeerde moment komt."
Guus Reusel, 04-06-2020
iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving