×
9.6/10 (138 beoordelingen)
€ 279,-

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie

Supermooi het edge to edge scherm van de Samsung Galaxy S9. Emails checken gaat nu nog gemakkelijker; net zoals het kijken van video’s. Het haarscherpe AMOLED scherm van de Samsung Galaxy S9 is qua grootte gelijk aan de Samsung Galaxy S8. Maar het haarscherpe beeld van je S9 kan in een klap veranderen. Het overkomt ons allemaal wel eens, je laat per ongeluk je telefoon uit je handen glippen. Je kunt geluk hebben dat het scherm niet stuk valt of de telefoon valt net verkeerd en heel het scherm ligt aan diggelen! In de meeste gevallen is alleen het glas beschadigd, maar het kan ook voorkomen dat de touch helemaal niet meer werkt! Dan is een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie geen overbodige luxe.

Neem snel afscheid van je kapotte Samsung Galaxy S9 scherm

Als je telefoon een harde smak op de grond heeft gemaakt en het scherm hierbij erg is beschadigd wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Bij iRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en kwalitatieve Samsung Galaxy S9 scherm reparatie. Want om lang door te lopen met een kapot Samsung Galaxy S9 scherm is niet goed voor jou, maar ook niet voor je telefoon. Je kunt glassplinters in je vingers krijgen of het onderliggende AMOLED scherm gaat stuk. Als het AMOLED scherm stuk is/gaat komen er bijvoorbeeld vlekken of strepen door het beeldscherm. Naar verloop van tijd kan het scherm zwart worden en dan werkt je S9 helemaal niet meer.

Om snel het mooie uiterlijk van je Samsung Galaxy S9 terug te halen heeft iRepair4u de oplossing: een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie! iRepair4u zorgt ervoor dat je S9 er weer als nieuw uit ziet!

Samsung Galaxy S9 scherm reparatie voor een gebarsten scherm

Heeft je telefoon net een duik naar de grond gemaakt en is ‘ie verkeerd op de grond terecht gekomen? Dan kun je bij ons terecht voor een Samsung Galaxy S9 scherm reparatie. Om lang door te lopen met een kapot S9 scherm raden wij niet aan. Een kapot scherm kan ervoor zorgen dat je glassplinters in je vingers krijgt of het onderliggende AMOLED scherm gaat stuk. Als het AMOLED scherm stuk is / gaat komen er bijv. strepen of vlekken in het scherm. Na verloop van tijd lopen de vlekken of strepen verder door en blijft het scherm op zwart.

Bij het Samsung Galaxy S9 scherm vervangen wordt niet alleen het Samsung Galaxy S9 scherm glas vervangen, maar de complete module; het AMOLED scherm en het frame met de volumeknopjes. Deze service packs zorgen voor de beste en kwalitatieve reparatie.

Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons binnenlopen maar wanneer je er zeker van wilt zijn dat je niet te lang hoeft te wachten bel ons dan van te voren voor een afspraak.

Andere Galaxy S9 reparaties

Achterkant

€ 79

ca. 1 uur

Achterkant

€ 79

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Prima service en netjes gemaakt"
Schots Betonboringen BV Lage Mierde, 11-04-2021
10/10
"Telefoon kapot dat wordt prima tijdelijke oplossing en oude weer goed terug"
Rudie Westelbeers , 25-03-2021
10/10
"Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon en de goede eerlijke service."
Dirk Vessem, 17-03-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving