×

iPhone 5S scherm reparatie refurbished

Het laten repareren van je iPhone 5S scherm is niet goedkoop, zeker niet wanneer je iPhone 5S gerepareerd wordt met een nieuw en origineel iPhone 5S scherm. Dit kan ook anders!! Je iPhone 5S scherm kan ook op een goede manier gerepareerd worden zonder dat dit zoveel geld kost, dit door middel van een iPhone 5S scherm reparatie refurbished.

Je iPhone 5S scherm gerepareerd met refurbished scherm. Prima optie!

Tussen nieuwe originele iPhone 5S schermen en iPhone 5S schermen van een slechte kwaliteit ligt een type scherm dat ontzettend dicht in de buurt komt van een nieuw en origineel iPhone 5S scherm. Dit betreft een refurbished iPhone 5S scherm. Wij gaan ons naast onze reparaties met originele iPhone 5S schermen niet wagen aan andere opties met een slechte kwaliteit. Waar een scherm reparatie uitgevoerd met een iPhone 5S scherm van originele kwaliteit natuurlijk het allerbeste blijft, is een iPhone 5S reparatie met een refurbished scherm meer dan prima en ook goed. Daarnaast heeft het als bijkomend voordeel dat je er niet de prijs voor betaald die je moet betalen voor een iPhone 5S scherm reparatie waarbij je scherm gerepareerd wordt met een origineel iPhone 5S scherm.

Refurbished iPhone 5S scherm van prima kwaliteit

Bij een refurbished iPhone 5S scherm is het glas van het scherm vervangen door een externe partij. Originele iPhone 5S schermen die eerder in gebruik zijn geweest worden daarbij grondig bekeken en getest en altijd voorzien van een nieuw glas. Dit glas omvat ook de touchfunctie van je toestel die je nodig hebt om apps te besturen. Uiteraard is dit glas niet te vergelijken met een touchscreen op een nieuw scherm. Sommige iPhone 5S gebruikers ervaren dan ook dat het gebruik van de touchfunctie minder soepel gaat na een scherm reparatie met een refurbished iPhone 5S scherm. Daarnaast is een refurbished iPhone 5S scherm erg gevoelig waardoor deze sneller kapot kan gaan.

Maak een afspraak voor de scherm reparatie

Heb jij interesse in een iPhone 5S refurbished scherm of wil je deze graag zelf eens komen vergelijken met een origineel iPhone 5S scherm dan ben je bij iRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel meer dan welkom. Wij helpen je graag verder met een scherm reparatie of we daarbij nu gebruik maken van een origineel scherm of een refurbished iPhone 5S scherm.

Andere iPhone 5S reparaties

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

€ 99 € 89

ca. 30 minuten

Scherm reparatie

€ 99 € 89

Batterij

€ 49

ca. 30 minuten

Batterij

€ 49

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Laadpoort

€ 59

ca. 2 uur

Laadpoort

€ 59

Luidspreker

€ 59

ca. 1 uur

Luidspreker

€ 59

Oorspeaker

€ 59

ca. 1 uur

Oorspeaker

€ 59

Microfoon

€ 59

ca. 1 uur

Microfoon

€ 59

Home button

€ 59

ca. 1 uur

Home button

€ 59

Aan- en uit knop

€ 59

ca. 1 uur

Aan- en uit knop

€ 59

Behuizing

Prijs op aanvraag

ca. 1 werkdag

Behuizing

€ 100

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

iRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving