×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Waterproof met het Water Protect System

Waterproof met het Water Protect System

Bescherm je smartphone of tablet tegen water met het unieke Water Protect System van IRepair4u.

Zorg voor een waterproof smartphone

De interne componenten van je device krijgen een beschermende waterafstotende coating. Let op, dit betekent niet dat je device een zwemdiploma heeft.
Wij raden je dan ook nooit en te nimmer aan om je device in aanraking te laten komen met water of een andere vloeistof.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Bij IRepair4u komen we regelmatig mensen tegen die te lang met hun toestel in de regen hebben gelopen, een bui tijdens het fietsen over zich heen hebben gehad, die hun toestel per ongeluk een rondje mee hebben laten draaien in de wasmachine of die hun smartphone in de wc hebben laten vallen. Enkel na een intensief reinigingsproces kunnen wij je vertellen of je toestel nog te maken valt. Jammer genoeg moeten we daarbij meer mensen teleurstellen dan we zouden willen.

Voorkom hoge kosten bij waterschade

Om hoge reparatiekosten na waterschade aan je iPhone, Samsung of een ander merk te voorkomen kun je nu gebruik maken van het unieke Water Protect System van IRepair4u. Door dit systeem krijgen de interne componenten van je toestel een waterafstotende coating. Hierdoor worden deze onderdelen goed beschermd tegen waterschade. Om de componenten van je toestel te laten coaten door middel van het Water Protect System ben je bij IRepair4u aan het goede adres. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee kun je bij ons wachten op het waterproof maken van je smartphone of tablet. De coating heeft vervolgens even tijd nodig om uit te harden. Laat je device de eerstvolgende 48 uur dan ook niet in aanraking komen met water.

Wat te doen bij waterschade

Uiteraard raden we je nooit aan om je toestel bewust in aanraking te laten komen met water of welke vloeistof dan ook. We geven je dan ook geen garantie dat je toestel geen waterschade oploopt wanneer je die volledig onderdompelt in een vloeistof. Mocht dit per ongeluk toch zijn gebeurd, zet je toestel dan direct uit en maak de buitenkant zo goed mogelijk droog met een handdoek. Kom vervolgens zo snel mogelijk bij ons langs om je toestel schoon te laten maken. Laadt je telefoon in ieder geval nooit op!

Mocht je telefoon toch in aanraking zijn geweest met water of een andere vloeistof kom dan zo snel mogelijk langs, zodat wij je toestel schoon kunnen maken (kosten schoonmaken en onderzoek €39,-):

  • Zet je toestel uit, mocht deze nog aan staan en verwijder de batterij als dat mogelijk is.
  • Laad je toestel niet op
  • Maak je toestel droog met een handdoek