×
9.6/10 (264 beoordelingen)
€ 379,-

iPhone 12 Pro scherm reparatie origineel

Ben je op zoek naar een betrouwbare reparateur voor het uitvoeren van jouw iPhone 12 Pro scherm reparatie origineel? Bij IRepair4u Bladel ben je aan het juiste adres! Heb je je iPhone 12 Pro op de grond laten vallen en zitten er nu lelijke barstjes in het scherm? Of lopen er zelfs vlekken of strepen door je beeldscherm? Het kan ook zo zijn dat het glas (nog zo goed als) heel is en de aanrakingen op het scherm niet meer werken. Dit zijn allemaal veelvoorkomende oorzaken voor een iPhone 12 Pro reparatie origineel zoals wij deze uitvoeren.

Bovenstaande problemen zijn alleen op te lossen door een volledige scherm reparatie uit te voeren. De iPhone 12 Pro schermen bestaan uit een complete module: glas en het Super Retina XDR-display (LCD). Deze onderdelen zijn niet los van elkaar te vervangen en dienen daarom compleet in een module te worden vervangen.

De beste keuze: iPhone 12 Pro scherm reparatie origineel

Bij IRepair4u werken wij enkel met de juiste kwalitatief hoogstaande iPhone onderdelen. Enkel met deze onderdelen kun je naar onze mening de beste iPhone 12 Pro scherm reparatie origineel uitvoeren. Kies je voor deze reparatie? Bij een iPhone 12 Pro scherm reparatie origineel wordt het volledige beeldscherm vervangen.

Door het gebruik van originele onderdelen, diagnostische tests, hulpmiddelen en processen zorgen wij ervoor dat jouw iPhone 12 Pro er weer uitziet als nieuw!

Reparatie met originele Apple onderdelen

Apple heeft onze werkwijze erkend en ons de IRP (Independent Repair Program) certifcering toegekend. Door de jaren heen hebben wij veel vetrouwen opgebouwd in het repareren van iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Door deze certificering kunnen wij een iPhone 12 Pro originele scherm reparatie uitvoeren en gebruik maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de originele Apple onderdelen maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 12 Pro scherm reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Andere iPhone 12 Pro reparaties

Scherm reparatie

Prijs op aanvraag

ca. 3 uur

Scherm reparatie

Face ID

€ 219

ca. 3 uur

Face ID

€ 219

Screenprotector

€ 27.50

ca. 15 minuten

Screenprotector

€ 27.50

Batterij

€ 99

ca. 1 uur

Batterij

€ 99

Achterkant

€ 569

ca. 1 werkdag

Achterkant

€ 569

Schoonmaak kosten

Waterschade

€ 39

ca. 3 werkdagen

Waterschade

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Wij hebben het bezoek aan IRepeir4u als zeer positief ervaren, omdat men duidelijk was over de te volgen strategie met betrekking tot het maken van de iphone. Je krijgt goede informatie..."
Theo WAALRE, 05-10-2022
10/10
"Al meerdere keren reparaties laten uitvoeren en altijd snel en kundig geholpen hierbij. Prijs-kwaliteit verhouding is prima, goede onderdelen en service voor een degelijke prijs. Nog n..."
Dimitry Weesp, 17-08-2022
9/10
"Glas kapot, kon meteen mijn gsm. brengen Goeie prijsopgave en gelijk alles gerepareerd. TOP."
Kees Netersel, 29-06-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving