×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPhone 12 reparatie

Modelcode A2172 / A2402 / A2403 / A2404

Sinds de iPhone 12 volledig van glas is gemaakt, is een ongelukje met je toestel zo gebeurd. Geen zorgen, bij IRepair4u kun je terecht voor een vakkundige en kwalitatieve iPhone 12 reparatie!

De iPhone 12, het grotere broertje van de iPhone 12 mini en het kleinere broertje van de iPhone 12 Pro is leverbaar in vijf verschillende kleuren. Dit kleurrijke toestel heeft 5G, een OLED scherm en een nieuw design (o.a. volledige glazen behuizing en vlakken randen). Nog sneller draadloos opladen is nu mogelijk dankzij ondersteuning voor de nieuwe MagSafe Charger.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 12 scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 319

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 12 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 12 batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 12 achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 399

Waterschade

Is je iPhone 12 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik bende kon hem komen brengen en binnen een uur was hij weer klaar. Super snel. Dankjewel."
Cathelijn Reusel, 24-05-2022
10/10
"Snelle service en professionele uitleg!"
Loes Reusel, 28-04-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Verschillende iPhone 12 reparaties

Heeft jouw iPhone 12 een duik naar de grond gemaakt, een rondje meegedraaid in het wasmachine, werkt de camera niet meer of is de behuizing beschadigd? Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 12 reparatie.

Lees verder

Scherm reparatie iPhone 12

De iPhone 12 heeft nu eindelijk net zoals zijn grotere broertjes (de Pro series) een OLED scherm gekregen dat tot aan de randen van het toestel loopt. Nu de 12 series ondersteuning bieden voor 5G kun je onderweg nog razend sneller internetten op je toestel. Een groot verschil met de iPhone 11 is dat de 12 series nu vlakke randen en een vlak scherm hebben. Echter wil dat niet zeggen dat je scherm nu helemaal hufter-proof is.

Jouw iPhone 12 wordt bij ons gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van jouw iPhone gewaarborgd. Het vervangen van een iPhone 12 scherm neemt even wat tijd in beslag, maar je kunt eventueel blijven wachten op de iPhon 12 reparatie onder het genot van een kopje koffie.

Wij voeren vele en verschillende reparaties uit aan iPhone 12 toestellen, zoals scherm reparaties en het vervangen van een batterij. Maar ook een moederbord reparatie is voor onze reparateurs geen probleem. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen.

Staat het probleem waar je iPhone 12 mee kampt niet tussen bovenstaand overzicht? Neem contact met ons op, toch grote kans dat wij je kunnen helpen!