×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPad Air 2020 reparatie

Modelcode A2072 / A2316 / A2324 / A2325

Heeft je kostbare iPad Air 2020 een lelijke beschadiging, een deukje opgelopen of wanneer je iPad Air 2020 op een bepaalde manier niet (juist) functioneert kun je bij IRepair4u terecht voor een vakkundige iPad Air 2020 reparatie. Hieronder vindt je een overzicht met de meest voorkomende iPad Air 2020 reparaties.

De iPad Air 2020 is echt een plaatje. Het nieuwe Air model heeft een geheel nieuw design, nieuwe oplaadfunctie (USB C oplaadpoort), exclusieve kleuren en geen thuisknop meer. De ingebouwde Touch ID-sensor zit op een compleet nieuwe plek, de aan- en uitknop.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Hij werkt weer als vanouds, hartelijk dank"
C. Hop Bladel, 30-03-2024
10/10
"steeds geweldig geholpen"
Verstijnen PJJ bladel, 25-03-2024
10/10
"Fijne communicatie goede service."
Frans Nent Luyksgestel , 09-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

IRepair4u voert elke iPad Air 2020 reparatie voor je uit

Is je iPad Air 2020 op de grond gevallen en is er een onderdeel stuk gevallen? Of werkt een van de vele functies van de handige iPad niet meer? IRepair4u helpt je graag door de defecte iPad voor jou te repareren. Bovenstaand zie je een overzicht welke iPad Air 2020 reparaties wij het meeste uitvoeren. Zo kun je nagaan of je in aanmerking komt voor de desbetreffende iPad Air reparatie. Herken je de klachten welke staan omschreven, zo kun je lezen wat er eventueel moet gebeuren om de klachten te voorkomen. Soms kunnen een aantal tips en trucjes je al even op weg helpen om je uit de grootste nood te helpen. Naast eventuele tips en tricks vind je er een overzicht van de kosten die een iPad Air 2020 reparatie met zich meeneemt. Door middel van onze website zie je direct voor welke iPad reparatie jouw iPad in aanmerking komt en wat de kosten daarvan zijn.

Lees verder

iPad Air 2020 reparaties door IRepair4u als gevolg van tevreden klanten

IRepair4u voert inmiddels al jarenlang reparaties uit van met name smartphones en tablets. Het hobbymatig uit elkaar halen van de eerste iPhone en iPad is uitgegroeid tot het dagelijks repareren van alle generaties iPad. De reparateurs van IRepair4u zijn geïnteresseerd in producten zoals de iPad Air 2020, zij weten dan ook enorm veel af van iPads en voeren iedere iPad Air 2020 reparatie graag uit. Jij als klant profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad Air vierde generatie reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad Air 2020 reparatie.