×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPad 2022 10.9 reparatie

Modelcode A2696 / A2757 / A2777 / A3162

Heb je je iPad op de grond laten vallen, is het scherm daardoor stuk gevallen of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Voor een kwalitatieve iPad 2022 reparatie (ook wel iPad 10e generatie genoemd) ben je bij IRepair4u in Bladel aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij bespreken alle mogelijkheden.

Hieronder zie je de meest voorkomende iPad 2022 reparaties op een rijtje die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee welke iPad reparaties er mogelijk zijn. Mocht het probleem van jouw iPad er niet bij staan, stuur ons een appje, bel ons even, vul het contactformulier in of stuur een e-mail. Wij helpen je graag verder!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Sneller als verwacht was alles overgezet van de oude op nieuwe GSM en werdt ik gebeld dat ik mijn telefoon op kon komen halen, tijdelijk leentoestel meegekregen. Prima uitleg gekregen."
Wim Bladel, 02-01-2024
10/10
"snel en deskundig!"
Ton Reusel, 02-01-2024
10/10
"Ik bracht mijn ipad want het scherm was kapot. de volgende dag had ik mijn Ipad weer terug. De Mevrouw die mij hielp was heel erg vriendelijk en dacht nog mee om misschien de inboedel v..."
Claudia Bladel, 12-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2022 reparatie, gegarandeerd een vakkundige reparatie

Het uitvoeren van een iPad 2022 reparatie is niet zomaar een klusje. Je begint hier niet zomaar aan. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te word. En als jouw iPad 10e generatie niet maar naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen. Dit kan alleen door het gebruik van het juiste gereedschap. Iemand die lekker handig is kan een heel eindje komen, maar een ieder ander loopt een behoorlijk risico tijdens zo’n iPad 2022 reparatie.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2022 reparatie.

Lees verder

Verschillende iPad 2022 reparaties met garantie

Het gevolg van vele jaren vakkundig repareren, is dat wij een perfect gerepareerde iPad 2022 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een iPad reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.