×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Samsung tablet reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Wat klanten over ons zeggen

9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
9/10
"Telefoon uitgevallen, bellen voor afspraak, zelfde dag geregeld. Top"
Melvyn Hodes Hoogeloon , 24-03-2024
10/10
"Contact verliep prettig . Afspraak was snel gemaakt en mijn telefoon werkt weer prima . (Mijn oor microfoon was stuk).."
Carmen Duizel, 17-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung tablet reparatie bij disfunctioneren

Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels dat er vanalles kapot kan gaan aan je geliefde Samsung tablet. Alle knoppen waarover de Samsung tablet beschikt kunnen kapot gaan waardoor het gebruik van de functies waar deze knoppen voor dienen niet meer mogelijk is. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook de batterij van je tablet veel te snel leeg gaan of kan de dockconnector van je iPad niet meer werken waardoor je de iPad niet meer kunt opladen. Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele functies of onderdelen van de Samusng tablet die je in de steek kunnen laten. Is bij jou een van bovenstaande zaken het geval of wil jij graag dat er iets anders gerepareerd wordt aan je Samsung tablet neem dan contact met ons op!

Lees verder

Samsung tablet reparatie bij schade aan je Samsung tablet

Je Samsung tablet kan in principe perfect werken maar er niet meer uitzien door krassen, deukjes en andere lelijke schades die je Samsung tablet kan oplopen als gevolg van het gebruik van je Samsung tablet. Stoor jij je teveel aan het lelijke uiterlijk van je Samsung tablet dan kun je bij IRepair4u bijvoorbeeld het scherm of de behuizing van de Samsung tablet laten vervangen door een nieuw origineel Samsung tablet scherm of een nieuwe originele Samsung tablet behuizing.

Samsung TAB reparatie je wens wordt snel uitgevoerd door IRepair4u

In deze tijden waarop veel mensen dagelijks, zowel zakelijk als prive, gebruik maken van hun Samsung tablet zit niemand te wachten op lange wachttijden alvorens een Samsung tablet reparatie uitgevoerd is. Bij IRepair4u snappen we dat heel goed en helpen we je graag zo snel mogelijk met een Samsung tablet reparatie. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht en doordat wij alle onderdelen en gereedschap direct op voorraad hebben kunnen wij iedere Samsung reparatie waarvoor je bij ons langs komt dezelfde dag nog voor je uitvoeren.

Samsung reparatie niet de goedkoopste maar wel de beste kwaliteit

In de wereld van de Samsung tablet reparaties worden er ontzettend veel Samsung tablet reparaties aangeboden door verschillende aanbieders. Of dit allemaal concurrenten zijn is maar de vraag. Wanneer jij de Samsung TAB reparaties enkel en alleen op prijs gaat vergelijken dan komen wij niet als voordeligste uit de bus. Dit heeft alles te maken met de originele Samsung onderdelen die wij gebruiken bij elke Samsung TAB reparatie. Aan deze originele Samsung onderdelen zit nu eenmaal een prijskaartje verbonden omdat je daarmee verzekerd bent van een Samsung kwaliteit waar je op kunt rekenen. Goedkopere Samsung tablet reparatiepunten kunnen je een goedkopere Samsung TAB reparatie aanbieden omdat zij gebruik maken van onderdelen die zijn nagemaakt van deze originele Samsung onderdelen. Goedkopere onderdelen gaan echter gepaard met een slechtere kwaliteit en daardoor bestaat er een grotere kans op ongemakken of nieuwe schades  waarna je opnieuw in aanmerking komt voor een Samsung tablet reparatie. Aan jou de vraag wat voor jou het belangrijkste is..