×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad Mini 2019 reparatie

Modelcode A2133 / A2124 / A2126

De iPad Mini 5 is de perfecte metgezel voor onderweg. Alleen is de iPad erg kwetsbaar als je de iPad overal mee naar toe neemt. Aan de iPad Mini 5 kan helaas van alles stuk gaan. De ene schade is irritanter dan de andere, maar vervelend is het in ieder geval altijd. Zeker wanneer je veel gebruik maakt van je iPad Mini 5. Bij IRepair4u kunnen we een schade in de meeste gevallen binnen een dag de iPad Mini 2019 reparatie uitvoeren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Super fijne service snel klaar"
W. van Strien Reusel, 19-05-2024
10/10
"Troubles met je telefoon, Jan maakt het gewoon!"
Ben Straatman Reusel, 23-04-2024
10/10
"goede snelle service en erg vriendelijk geholpen. aanrader"
toon stravens Steensel, 15-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Mini 2019 reparatie omdat je scherm is gesneuveld

Net als bij andere tablets en smartphones welke IRepair4u repareert, is ook bij de iPad Mini 5 de meeste voorkomende reparatie die wij uitvoeren. Het komt regelmatig voor dat een iPad Mini 5 is gevallen en het scherm in duizenden stukjes ligt. Wanneer je bij ons langskomt kunnen wij het gebroken scherm van je iPad Mini 2019 met het juiste gereedschap loshalen en voorzien van een nieuw scherm.

Lees verder

De iPad Mini 5 2019, de vijfde generatie iPad Mini

De iPad Mini 2019 is alweer de 5in de rij van de iPad Mini reeks. Door de vele vraag naar nieuwe versie van de iPad Mini (de iPad Mini 4 stamt uit 2015), heeft Apple de iPad Mini 5 uitgebracht. Door het fijne 7.9 inch formaat is de iPad toch net iets groter dan een iPhone XS Max en stop je de iPad gemakkelijk in je tas. Doordat de iPad Mini 2019 de perfecte metgezel is voor onderweg zit een ongeluk in een klein hoekje.