×
9.6/10 (498 beoordelingen)

IRepair4u krijgt Onafhankelijke Reparatie Provider Status Apple

Met enorme trots kunnen wij melden dat in april 2021 IRepair4u is toegevoegd door Apple in het netwerk als Onafhankelijke Reparatie Provider (IRP – Independent Repair Program). Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten, waardoor Apple onze werkwijze heeft erkend en ons de IRP certificering heeft toegekend. Bekijk hier onze Apple IRP vermelding op de officiële website van Apple.

IRepair4u IRP Onafhankelijk Repair Provider

Door deze certificering kan IRepair4u iPhone reparaties uitvoeren die buiten de garantie van Apple vallen (bijv. scherm schade of een versleten batterij). Bij de keuze voor een IRP reparatie kunnen wij gebruiken maken van originele Apple onderdelen. Deze onderdelen worden door Apple geleverd en wordt er gebruik gemaakt van de door Apple geleverde diagnostiek, hulpmiddelen en processen om ervoor te zorgen dat jouw iPhone reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Je apparaat wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Wat houdt Onafhankelijke Reparatie Provider (IRP – Independent Repair Program) in?

IRepair4u IRP Onafhankelijk Repair ProviderHet programma voor onafhankelijke reparatieproviders is ontworpen voor reparatie bedrijven welke geïnteresseerd zijn in het aanbieden van iPhone reparaties welke buiten de garantie van Apple vallen (bijv. valschade). Om hiervoor in aanmerking te komen dient het bedrijf minimaal een door Apple gecertificeerde reparateur in huis te hebben. Deze gecertificeerde reparateur kan hierdoor toegang krijgen tot o.a. originele onderdelen, het benodigde gereedschap, training en diagnostische tests (voor- en na de reparatie) om daarmee verschillende reparaties buiten garantie te kunnen uitvoeren voor iPhone’s zoals scherm- en batterij vervanging.

IRepair4u dé Apple reparatie expert in de Kempen en omgeving

Apple apparaten worden niet alleen privé maar ook zakelijk veel en graag gebruikt. Even snel een fotootje maken op vakantie of even snel in de trein op weg naar een klant je mail checken op je iPhone. Maar zo snel dat je soms je iPhone wilt gebruiken, zo snel kan je telefoon helaas ook een duikvlucht naar de grond maken.

Door onze jarenlange ervaring in het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

Wil je meer weten of jouw beschadigde toestel geschikt is voor een IRP reparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

iPhone reparatie IRP

Wellicht ook interessant