×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone 14 reparatie

Modelcode A2649 / A2881 / A2884 / A2883 / A2882

De iPhone 14: het kleinere broertje van de iPhone 14 Plus en is leverbaar in 5 kleuren. De iPhone 14 ondersteunt 5G, heeft een glazen achterkant waarmee je je iPhone ook draadloos kunt opladen, zowel Magsafe als Qi. De iPhone 14 is grotendeels gelijk aan de iPhone 13, maar heeft de verbeterde A15 bionic chip, de accu is net weer wat beter en de camera’s hebben een betere beeldstabilisatie.

Heeft jouw iPhone 14 een duik naar de grond gemaakt en is het scherm stuk gevallen? Geen zorgen, bij IRepair4u kun je terecht voor een vakkundig en kwalitatieve iPhone 14 reparatie!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Contact verliep prettig . Afspraak was snel gemaakt en mijn telefoon werkt weer prima . (Mijn oor microfoon was stuk).."
Carmen Duizel, 17-03-2024
10/10
"Goede service en klant vriendelijk."
Mark Dirkx Reusel , 16-03-2024
10/10
"Perfecte service. Zeer professioneel en vakkundig. Tot in de kleine puntjes wordt alles doorgenomen. Kan niet beter."
Leon Meijs Consultancy Bladel, 05-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Verschillende iPhone 14 reparaties

De meest voorkomende iPhone 14 reparatie is een scherm reparatie. Maar natuurlijk kan er nog van alles meer gebeuren waardoor jouw iPhone 14 niet meer naar behoren werkt. Is de achterkant stuk gevallen, werkt de camera niet meer, heeft je iPhone een rondje meegedraaid in het wasmachine of krijg je de iPhone niet meer opgeladen? Bij IRepair4u Bladel ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare en snelle iPhone 14 reparatie.

Lees verder

Jarenlange ervaring in reparaties iPhones

Onze reparateurs voeren vele en verschillende reparaties uit aan iPhones en smartphones, zoals scherm reparaties en het vervangen van de batterij. Maar ook een moederbord reparatie aan de iPhone is voor onze reparateurs geen probleem. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat de iPhone een open boek is voor hen.

Staat het probleem waar je iPhone 14 mee kampt niet tussen bovenstaand overzicht? Neem contact met ons op, grote kans dat wij je toch kunnen helpen!