×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPhone 15 Pro reparatie

Modelcode A2848 / A3101 / A3104 / A3102

Is het scherm van je kostbare iPhone 15 Pro gebarsten, vertoont de batterij kuren of is de achterkant beschadigd? Bij IRepair4u Bladel, jouw betrouwbare Independent Repair Provider van Apple, staan wij paraat om deze problemen aan te pakken en je geliefde apparaat weer in topconditie te brengen. Kies daarom voor onze uitmuntende iPhone 15 Pro reparatie.

Onze gespecialiseerde technici begrijpen dat een gebroken scherm je iPhone-ervaring kan verstoren. Daarom bieden we vakkundige schermreparaties aan, waarbij we gebruikmaken van originele Apple-onderdelen. Of het nu gaat om kleine barstjes of een compleet gebroken scherm, wij zorgen ervoor dat je iPhone 15 Pro weer een glasheldere weergave heeft.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Volledig nieuw scherm op de ipad binnen 1 dag klaar!"
Jantina Bladel, 23-11-2023
10/10
"Ontzettend goed geholpen met de schade van mijn telefoon. Erg meedenkend!"
Ntole Bladel, 22-11-2023
10/10
"Jan is een vakman en werd door hem erg profesioneel en snel geholpen!"
Peter Valkenswaard, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Je kunt bij ons terecht voor verschillende iPhone 15 Pro reparaties

Na verloop van tijd kan de batterijprestatie van je iPhone afnemen. Bij IRepair4u Bladel kunnen we de batterij van je iPhone 15 Pro snel en efficiënt vervangen. Geniet weer van een langere gebruiksduur zonder je zorgen te maken over voortijdige batterij-uitval.

Is de achterkant van je iPhone 15 Pro beschadigd? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren technici kunnen de achterkant van je iPhone vervangen, waardoor je apparaat niet alleen esthetisch wordt hersteld, maar ook bescherming krijgt tegen verdere schade.

Lees verder

Apple Independent Repair Provider

Als erkende Independent Repair Provider van Apple verzekeren we je van hoogwaardige reparaties en een uitstekende klantenservice. Bovendien geven we garantie op al onze reparaties, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor IRepair4u Bladel.

Bij IRepair4u Bladel geloven we ook sterk in klanttevredenheid. We willen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van de reparatie als de service die je hebt ontvangen. Daarom bieden we garanties op onze reparaties, zodat je met een gerust hart van je iPhone kunt genieten.

Kies voor de expertise van IRepair4u Bladel en herstel je iPhone 15 Pro vandaag nog. Ontdek de kwaliteit van onze schermreparatie, batterijvervanging en achterkant reparatie, en geniet snel weer van een optimaal functionerende iPhone.