×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPad 2021 10.2 reparatie

Modelcode A2602 / A2603 / A2604 / A2605

Werkt je iPad 2021 niet meer op de juiste manier, is het scherm stuk of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Voor een vakkundige en kwalitatieve iPad 2021 reparatie ben je bij IRepair4u Bladel aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij controleren de iPad graag voor je!

Hier zie je de meest voorkomende iPad 2021 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van e reparaties welke mogelijk zijn. Mocht het probleem van jouw iPad er niet bij staan, neem telefonisch, per e-mail of een WhatsApp berichtje contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie (glas)

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad 2021 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie (glas)

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 149

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad 2021? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 149

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik heb een nieuwe ipad met hoes gekocht bij Irepair4u. Zij hebben goed persoonlijk advies gegeven en alles overgezet van mijn oude. Erg handig en supersnel. Ook een reparatie van mijn i..."
C Biest Houtakker, 10-11-2022
8/10
"Goede sfeer en vakkundige en snelle sevice"
P.T.M. van de Ven bladel, 05-11-2022
10/10
"Top service en snelle service!"
Linda Moeskops Hapert, 31-10-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2021 reparatie, gegarandeerd een vakkundige reparatie

Je begint niet zomaar te repareren aan een iPad 2021. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als jouw iPad 9e generatie niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen. Met behulp van het juiste gereedschap kan iemand die lekker handig is een heel eindje komen, maar ieder ander loopt een behoorlijk risico tijdens zo’n iPad 2021 reparatie.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2021 reparatie.

Lees verder

Verschillende iPad 2021 reparaties met garantie

Het gevolg van vele jaren vakkundig repareren, is dat wij een perfect gerepareerde iPad 2021 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een iPad reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.