×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPhone 11 Pro reparatie

Modelcode A2160 / A2215 / A2217

Heeft jouw iPhone 11 Pro een smak op de grond gemaakt, werkt de camera niet naar behoren of is de behuizing beschadigd? Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 11 Pro reparatie.

Het uiterlijk van de iPhone 11 Pro is weer veranderd ten aanzien van de iPhone XS. Zo heeft de iPhone 11 Pro een derde camera aan de achterzijde erbij gekregen voor het maken van nog mooiere foto’s. Naast de space grey, zilveren en gouden kleur, heeft Apple ervoor gekozen om een nieuwe kleur eraan toe te voegen. Midnight Green is de vierde kleur voor de iPhone 11 Pro. Het glas van de behuizing aan de achterzijde is mat, dit zorgt voor een nog chiquere uitstraling.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Hij werkt weer als vanouds, hartelijk dank"
C. Hop Bladel, 30-03-2024
10/10
"Snel geholpen met vervanging van iPhone 12 scherm. Duidelijk uitleg over de reparatie opties. Toestel werkt weer volledig."
M. Dirkx Bladel, 27-03-2024
8/10
"Snel duidelijk wat de kosten zijn, meteen doorschakelen en binnen 2 uur weer operationeel."
Porc Business B.V. Reusel , 13-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 11 Pro scherm reparatie

De iPhone 11 Pro heeft net zoals de iPhone XS en iPhone X een super scherm OLED dat tot aan de randen van je toestel loopt. De iPhone 11 Pro heeft een verbeterde gezicht-scanner / Face ID, zodat je je telefoon nog sneller kunt openen. Wat vele gebruikers hoopte, is de notch in het scherm aan de bovenkant (voor o.a. de gezichts-scanner, selfie camera en lichtsensor) gebleven. Naar verwachting wordt de notch bij de iPhone 2020 wel aangepast.

Lees verder

Verschillende iPhone 11 Pro reparaties

Jouw iPhone 11 Pro wordt bij ons altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van jouw iPhone 11 Pro altijd gewaarborgd. Het vervangen van een iPhone 11 Pro scherm neemt even wat tijd in beslag. Maar je kunt blijven wachten op de iPhone 11 Pro reparatie onder het genot van een kopje koffie.

Niet alleen een scherm iPhone 11 Pro reparatie wordt veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone 11 Pro ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Staat het probleem waar je iPhone 11 Pro mee kampt niet op het overzicht? Neem contact met ons op, de kans is groot dat wij jou toch kunnen helpen!