×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 11 Pro reparatie

Modelcode A2160 / A2215 / A2217

Heeft jouw iPhone 11 Pro een smak op de grond gemaakt, werkt de camera niet naar behoren of is de behuizing beschadigd? Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 11 Pro reparatie.

Het uiterlijk van de iPhone 11 Pro is weer veranderd ten aanzien van de iPhone XS. Zo heeft de iPhone 11 Pro een derde camera aan de achterzijde erbij gekregen voor het maken van nog mooiere foto’s. Naast de space grey, zilveren en gouden kleur, heeft Apple ervoor gekozen om een nieuwe kleur eraan toe te voegen. Midnight Green is de vierde kleur voor de iPhone 11 Pro. Het glas van de behuizing aan de achterzijde is mat, dit zorgt voor een nog chiquere uitstraling.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple Original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een IPhone 11 Pro scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 319

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 11 Pro goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 11 Pro batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 99

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone 11 Pro is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Waterschade

Is je iPhone 11 Pro nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Je kunt er altijd terecht. Wordt vriendelijk geholpen en proberen het ook snel en zo goedkoop mogelijk te doen. Super goed bedrijf."
Bianca Hooge mierde, 11-05-2022
10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
10/10
"Hier wordt je altijd goed geholpen. Ze zijn flexibel en proberen het zo snel mogelijk voor je op te lossen!"
Erwin Bladel, 15-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPhone 11 Pro scherm reparatie

De iPhone 11 Pro heeft net zoals de iPhone XS en iPhone X een super scherm OLED dat tot aan de randen van je toestel loopt. De iPhone 11 Pro heeft een verbeterde gezicht-scanner / Face ID, zodat je je telefoon nog sneller kunt openen. Wat vele gebruikers hoopte, is de notch in het scherm aan de bovenkant (voor o.a. de gezichts-scanner, selfie camera en lichtsensor) gebleven. Naar verwachting wordt de notch bij de iPhone 2020 wel aangepast.

Lees verder

Verschillende iPhone 11 Pro reparaties

Jouw iPhone 11 Pro wordt bij ons altijd gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van jouw iPhone 11 Pro altijd gewaarborgd. Het vervangen van een iPhone 11 Pro scherm neemt even wat tijd in beslag. Maar je kunt blijven wachten op de iPhone 11 Pro reparatie onder het genot van een kopje koffie.

Niet alleen een scherm iPhone 11 Pro reparatie wordt veel uitgevoerd, ook voor andere problemen met je iPhone 11 Pro ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Staat het probleem waar je iPhone 11 Pro mee kampt niet op het overzicht? Neem contact met ons op, de kans is groot dat wij jou toch kunnen helpen!