×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPad 2020 10.2 reparatie

Modelcode A2270 / A2428 / A2429 / A2430

Voor een uiterste kwalitatieve, vakkundige en snelle iPad 2020 reparatie ben je bij IRepair4u Bladel aan het juiste adres. Mocht je iPad 2020 niet meer op de juiste manier werken of is het scherm stuk gevallen of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Neem contact met ons op en wij controleren de iPad graag voor je!

Hier zie je de meest voorkomende iPad 2020 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties welke mogelijk zijn. Mocht het probleem van jouw iPad er niet bij staan, neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Je wordt zo snel geholpen met een fantastisch resultaat."
Monique Smeets Bladel, 25-11-2023
6/10
"Er is een nieuw scherm op mijn MacBook pro gezet, dit voor een aanzienlijk bedrag. Echter een aantal zaken werken niet naar behoren."
Antoon Reusel, 07-11-2023
9/10
"Toen mijn moeder haar telefoon had laten zwemmen in de wc is er snel en vakkundig een diagnose gesteld. Na ons goedkeuren is hij weer snel gerepareerd top service"
Leonie Eersel, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2020 reparatie, gegarandeerd een vakkundige reparatie

Als je iPad stuk is, begin je niet zomaar aan een iPad 2020 reparatie. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 2020 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2020 reparatie.

Lees verder

Verschillende iPad 2020 reparaties met garantie

Na vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2020 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad 2020 die bij ons wordt aangeboden op een professionele, eerlijke en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een iPad 2020 reparatie geven. Mocht je na de iPad reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2020 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.