×
9.6/10 (246 beoordelingen)

iPad 2020 10.2 reparatie

Modelcode A2270 / A2428 / A2429 / A2430

Voor een uiterste kwalitatieve, vakkundige en snelle iPad 2020 reparatie ben je bij IRepair4u Bladel aan het juiste adres. Mocht je iPad 2020 niet meer op de juiste manier werken of is het scherm stuk gevallen of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Neem contact met ons op en wij controleren de iPad graag voor je!

Hier zie je de meest voorkomende iPad 2020 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties welke mogelijk zijn. Mocht het probleem van jouw iPad er niet bij staan, neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie (glas)

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad 2020 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie (glas)

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 149

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad 2020? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle service en professionele uitleg!"
Loes Reusel, 28-04-2022
10/10
"Prima contact en service."
Sylvia Eersel, 14-02-2022
10/10
"Al jaren mijn adres voor mijn IPhone 's."
Jack Heijkoop Hoogeloon, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2020 reparatie, gegarandeerd een vakkundige reparatie

Als je iPad stuk is, begin je niet zomaar aan een iPad 2020 reparatie. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 2020 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2020 reparatie.

Lees verder

Verschillende iPad 2020 reparaties met garantie

Na vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2020 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad 2020 die bij ons wordt aangeboden op een professionele, eerlijke en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een iPad 2020 reparatie geven. Mocht je na de iPad reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2020 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.