×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPad Pro 11 2020 reparatie

Modelcode A2068 / A2228 / A2230 /A2231

Een iPad Pro 11 inch 2020 is met zijn volledig gevulde scherm de perfecte metgezel voor zakelijk gebruik. Past best gemakkelijk in de tas naar bijvoorbeeld een zakelijke afspraak. Doordat het scherm volledig tot de rand toe loopt is de iPad bijna net zo groot als een A4-tje. Zo neemt de iPad bijna geen extra ruimte in jouw werk tas in beslag naast jouw normale papier werken. Aan de iPad Pro 11 inch 2020 kan helaas van alles stuk gaan. De ene schade is irritanter dan de andere, maar vervelend is het in ieder geval altijd. Zeker wanneer je dagelijks vele uren gebruikt maakt van de iPad. Bij IRepair4u kunnen wij een schade in de meeste gevallen binnen 1-2 werkdagen repareren.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Je wordt er snel en goed geholpen"
Intex Interieurbouw B.V. Bladel, 15-07-2024
10/10
"Goed deskundig"
Van Aaken Eersel, 08-07-2024
10/10
"Ben super tevreden met het service. Deze is al 5 keer dat ik een telefoon bij irepair4u heb laat maken. Nooit problemen mee, als iets aan de hand is kan altijd bellen en langs ga."
Lathouwers, A. Bladel, 02-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro 11 2020 reparatie vaak snel klaar

IRepair4u heeft het juiste gereedschap tot haar beschikking, de meest voorkomende benodigde onderdelen voor een iPad Pro 11 inch 2020 reparatie direct op voorraad, zodat wij de iPad Pro reparatie vaak dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. Uiteraard is de tijd die een iPad Pro 11 2020 reparatie in beslag neemt afhankelijk van de iPad Pro reparatie die uitgevoerd dient te worden.

Lees verder

iPad Pro 11 inch scherm reparatie, omdat het scherm is gesneuveld

Net als bij andere tablets en smartphones welke IRepair4u dagelijks repareert, is ook bij de iPad Pro 11 inch 2020 een scherm de meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren. Het komt regelmatig voor dat een iPad Pro is gevallen en het scherm in duizenden stukjes ligt. Wanneer je bij ons langskomt kunnen wij het gebroken scherm van jouw iPad Pro 11 inch 2020 met het juiste gereedschap loshalen en voorzien van een nieuw scherm. De iPad Pro 11 inch 2021 is door de Face ID erg gevoelig voor beschadigingen. Bij een lelijke val kan het zomaar voorkomen dat gezichtsherkenning helemaal niet meer werkt. Kom bij ons langs en wij controleren de iPad op het defect.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.