×
9.6/10 (528 beoordelingen)

iPhone 15 reparatie

Modelcode A2846 / A3089 / A3092 / A3090

Als je kostbare iPhone 15 een beetje een avontuurlijke duik heeft genomen en nu lijkt op een modern kunstwerk van gebarsten glas, maak je geen zorgen! IRepair4u in Bladel is het aangewezen reparatiepunt waar we de kunst van het herstellen tot in de perfectie beheersen. Hier kun je met een gerust hart je iPhone achterlaten voor een iPhone 15 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Top!"
Educatieve Zorg Boerderij Beverdijcken Bladel, 23-07-2024
10/10
"Gewoon goed"
W. van der Heijden Bladel, 16-07-2024
10/10
"Zowel bij aanschaf als bij het installeren ben ik top geadviseerd! Hulde aan Jan en Maud!!"
Theo Blox Eersel, 12-07-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Zowel scherm reparatie, als batterij vervangen

Laten we eerlijk zijn, het gebeurt ons allemaal wel eens. Je telefoon glipt uit je handen, en voilà, een gebarsten scherm. Het lijkt bijna alsof onze smartphones een geheime missie hebben om te ontdekken hoeveel barsten ze kunnen verzamelen. Maar geen paniek, IRepair4u Bladel heeft jouw rug!

We begrijpen dat millennials altijd on-the-go zijn, van het vastleggen van epische selfies tot het streamen van de nieuwste tracks en het plannen van weekendavonturen. Daarom bieden we snelle en efficiënte schermreparaties, zodat je jouw iPhone 15 in no-time weer kunt inzetten voor al die belangrijke millennial-activiteiten.

En laten we die batterij niet vergeten. Je weet wel, die onmisbare energiebron voor je dagelijkse Instagram-verhalen en TikTok-dansjes. Als je batterij sneller leegloopt dan je favoriete playlist op Spotify, is het tijd voor een upgrade. Bij IRepair4u Bladel zorgen we ervoor dat je iPhone 15 weer helemaal bij de les is met een gloednieuwe batterij na het verzorgen van een iPhone 15 reparatie.

Lees verder

iPhone 15 reparatie Bladel

Oh, en voor de fashion-forward millennials onder ons die graag pronken met hun stijlvolle iPhone 15, begrijpen we dat een beschadigde achterkant gewoon not done is. Laat ons die achterkant vervangen, zodat je iPhone 15 weer helemaal in lijn is met je fashion statement.

Bij IRepair4u Bladel staan we klaar om je iPhone 15 te repareren. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat ons die iPhone 15 magie weer herstellen, want repareren is zoveel leuker dan vervangen! 📱😄