×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Apple reparatie

Heb je een iPhone, iPad, iPod, iWatch, iMac of Macbook waar je problemen mee ondervind of stuk is gevallen? Door onze jarenlange ervaring in het repareren van smartphones, tablets en laptops krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

Onze missie: een geslaagde Apple reparatie

De meest voorkomende Apple reparatie is een scherm reparatie. Uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer jij of de persoon aan de andere kant van de lijn niet goed kunt verstaan, of als de homebutton niet goed meer. IRepair4u kan dat allemaal razendsnel voor je repareren.

Je kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen van de iPhone, iPad of iPod niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een Apple reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij een Apple reparatie waterschade vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Toestel doet het weer en vlug klaar"
BULO Export B.V. Bladel, 02-05-2024
10/10
"Zeker nergens anders naar toe!!"
Rovers, F. Reusel, 21-04-2024
10/10
"Gereviseerde iPhone gekocht. Maud heeft alles over gezet. Echt super fijn. Blij mee."
Angeline Cox Reusel, 13-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Apple reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een Apple reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je Apple apparaat wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je Apple product behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Lees verder

Zes dagen in de week bereikbaar voor Apple reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- tablet- en laptop reparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.

Staan de klachten die jij ervaart of de reparatie die jouw Apple apparaat nodig heeft niet omschreven op onze website, dan bestaat er alsnog een grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op.