×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad 2018 reparatie

Modelcode A1893 / A1954

Bij IRepair4u kun je terecht voor een snelle en professionele iPad 2018 reparatie. Mocht je iPad 2018 niet meer op de juiste manier werken of heb je het idee dat deze niet goed oplaadt of gewoon gevallen is en een kapot scherm heeft, dan kun je contact opnemen met IRepair4u in Bladel. Wij zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie (glas)

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad 2018 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie (glas)

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 139

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad 2018? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 199

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Laadpoort

Je iPad 2018 kan niet meer worden opgeladen of kan geen verbinding meer maken met een computer.

Laadpoort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 89

Batterij

Jouw iPad 2018 gaat snel leeg, valt uit of start niet meer op.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Geweldige service gwn top"
Jacco Bladel, 30-06-2022
10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Klein probleempje met wat zaagsel Werd gelijk verholpen top"
Sjak Hooge mierde, 11-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Gegarandeerd een vakkundige iPad 2018 reparatie

Je begint niet zomaar aan een iPad 2018 reparatie! Zo moet je op de eerste plaats eerst goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 2017 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

Lees verder

De reparateurs van IRepair 4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2018 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad 2018 reparatie.

Diverse iPad 2018 reparaties met garantie

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren , is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2018 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

iPad 2018 reparatie, iRepair4u gaat direct voor je aan de slag!

Hier zie je de meest voorkomen iPad 2018 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.