×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPad 2018 reparatie

Modelcode A1893 / A1954

Bij IRepair4u kun je terecht voor een snelle en professionele iPad 2018 reparatie. Mocht je iPad 2018 niet meer op de juiste manier werken of heb je het idee dat deze niet goed oplaadt of gewoon gevallen is en een kapot scherm heeft, dan kun je contact opnemen met IRepair4u in Bladel. Wij zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Goede service en klant vriendelijk."
Mark Dirkx Reusel , 16-03-2024
9/10
"Snel, goede service, goede prijs."
Mark de Haas Duizel, 14-03-2024
10/10
"Heerlijk als een bedrijf met je meedenkt. Fijne service en communicatie."
van Geffen Electrotechniek B.V. Eersel , 05-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Gegarandeerd een vakkundige iPad 2018 reparatie

Je begint niet zomaar aan een iPad 2018 reparatie! Zo moet je op de eerste plaats eerst goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 2017 niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

Lees verder

De reparateurs van IRepair 4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2018 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad 2018 reparatie.

Diverse iPad 2018 reparaties met garantie

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren , is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2018 kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

iPad 2018 reparatie, iRepair4u gaat direct voor je aan de slag!

Hier zie je de meest voorkomen iPad 2018 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.