×
9.6/10 (474 beoordelingen)

Samsung reparatie

Heb je een Samsung smartphone of een Samsung tablet welke is stuk gevallen of andere problemen mee ondervind? Door onze jarenlange ervaring in het repareren van smartphones, tablets en laptops krijgen wij bijna elk apparaat weer aan de praat door middel van een Samsung reparatie.

Onze missie: een geslaagde Samsung reparatie

Een van de meest voorkomende Samsung reparaties is een scherm reparatie. Uiteraard kun je ook bij ons terecht wanneer jouw apparaat niet wordt opgeladen, de home button niet juist werkt of als jouw telefoon een rondje mee heeft gedraaid in jouw wasmachine. IRepair4u kan het allemaal razendsnel voor je repareren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht als het microfoontje van jouw Samsung Galaxy S9 niet meer juist werkt of als de batterij enorm snel leeg loopt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een Samsung reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij een Samsung reparatie waterschade vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik ben erg goed geholpen met alles. Advies en nieuwe telefoon instellen dus super tevreden"
M. Lavrijsen Reusel, 04-04-2024
9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
10/10
"Goed en vriendelijk geholpen. Telefoon doet het weer, dus ben ik helemaal blij."
C. Paumen Boxtel, 11-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een Samsung reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je Samsung smartphone of Samsung tablet wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je Samsung product behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Lees verder

Zes dagen in de week bereikbaar voor Samsung reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- tablet- en laptop reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.

Staan de klachten die jij ervaart of de reparatie die jouw Samsung tablet of Samsung smartphone nodig heeft niet omschreven op onze website, dan bestaat er alsnog een grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op.