Bel ons 0497-700213
 • iPad reparatie

 • Werkt je iPad niet meer naar behoren of bestaat je scherm uit duizend stukjes? Baal dan niet te lang en maak een afspraak bij iRepair4u voor een scherm reparatie of een andere iPad reparatie die je iPad nodig heeft. Welke iPad je ook hebt iRepair4u kan de iPad reparatie die jij nodig hebt voor je uitvoeren. 


 • iPad Reparatie voor iedere iPad

  Voor iedere iPad generatie vind je een aparte categorie bij iRepair4u. Je vindt daar de verschillende iPad reparaties die het meest worden uitgevoerd voor de desbetreffende iPad. Daarnaast staan de klachten er ook bij vermeld, die je kunt ervaren. Staat jouw type iPad, de klacht die jij ervaart of de iPad reparatie die je iPad nodig heeft niet omschreven op onze website neem dan contact met ons op. We helpen onze klanten graag verder!  

  Je iPad gerepareerd met originele kwaliteit onderdelen

  Dat je iPad kapot gaat of niet goed functioneert, kan altijd gebeuren en je kunt er niet altijd iets aan doen. Wat je vervolgens beslist met betrekking tot een iPad reparatie ligt natuurlijk geheel bij jou. Er zijn veel reparatie adressen waar je je iPad vele malen goedkoper kan laten maken. Verlies daarbij niet uit het oog dat goedkopere adressen met andere kwaliteit onderdelen repareren dan iRepair4u. Bij iRepair4u wordt elke iPad reparatie uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit. Deze onderdelen zijn nu eenmaal duurder dan andere namaak onderdelen. Het is maar waar je voor kiest, met kwalitatieve onderdelen voorkom je dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt.  

  lees-meer

  iPad reparatie bij defecte en/of beschadigde onderdelen

  De iPad reparaties zijn grofweg te verdelen in twee types. Je hebt enerzijds de reparaties van een onderdeel dat niet meer (goed) functioneert. Bijvoorbeeld een kapotte dockconnector of een vergrendelknop van je iPad die niet meer goed werkt. Anderzijds heb je de iPad reparaties die worden uitgevoerd om je iPad er weer mooi uit te laten zien. Zo kan het zijn dat je iPad is gevallen en het scherm en/of de behuizing lelijk beschadigd zijn. Veel iPad gebruikers zitten er gigantisch mee in hun maag als hun iPad haar mooie uiterlijk heeft verloren en willen de beschadigde onderdelen dan ook snel laten vervangen. Voor deze iPad reparties kun je uiteraard terecht bij iRepair4u.  

  iPad gerepareerd, klaar terwijl je wacht

  De meeste mensen weten ons bezoekadres inmiddels goed te vinden aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. Veel mensen lopen dan ook van maandag tot en met zaterdag gewoon bij ons binnen voor een iPad reparatie. Wij hebben de juiste onderdelen en het juiste gereedschap voor iedere iPad reparatie op voorraad. Daarom kunnen we de iPad reparatie die nodig is ook meestal direct voor je uitvoeren. Wanneer je wilt voorkomen dat je moet wachten op de reparatie van je iPad bel ons dan vantevoren voor het maken van een afspraak!