×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kundig en snel gerepareerd"
R maas Bladel, 28-05-2024
10/10
"Alles werkt goed, en als dat niet zo zou zijn is het snel verholpen door i repair 4 u. Goede services."
Bianca hooge mierde, 04-05-2024
10/10
"Vriendelijk geholpen en snelle service! Heel blij mee!"
Lobke Blankers Hoogeloon, 04-05-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Reparatie voor iedere iPad

Voor iedere iPad generatie vind je een aparte categorie bij IRepair4u. Je vindt daar de verschillende iPad reparaties die het meest worden uitgevoerd voor de desbetreffende iPad. Daarnaast staan de klachten er ook bij vermeld, die je kunt ervaren. Staat jouw type iPad, de klacht die jij ervaart of de iPad reparatie die je iPad nodig heeft niet omschreven op onze website neem dan contact met ons op. We helpen onze klanten graag verder!

Je iPad gerepareerd met originele kwaliteit onderdelen

Dat je iPad kapot gaat of niet goed functioneert, kan altijd gebeuren en je kunt er niet altijd iets aan doen. Wat je vervolgens beslist met betrekking tot een iPad reparatie ligt natuurlijk geheel bij jou. Er zijn veel reparatie adressen waar je je iPad vele malen goedkoper kan laten maken. Verlies daarbij niet uit het oog dat goedkopere adressen met andere kwaliteit onderdelen repareren dan IRepair4u. Bij IRepair4u wordt elke iPad reparatie uitgevoerd met onderdelen van originele kwaliteit. Deze onderdelen zijn nu eenmaal duurder dan andere namaak onderdelen. Het is maar waar je voor kiest, met kwalitatieve onderdelen voorkom je dat goedkoop uiteindelijk duurkoop wordt.

Lees verder

iPad reparatie bij defecte en/of beschadigde onderdelen

De iPad reparaties zijn grofweg te verdelen in twee types. Je hebt enerzijds de reparaties van een onderdeel dat niet meer (goed) functioneert. Bijvoorbeeld een kapotte dockconnector of een vergrendelknop van je iPad die niet meer goed werkt. Anderzijds heb je de iPad reparaties die worden uitgevoerd om je iPad er weer mooi uit te laten zien. Zo kan het zijn dat je iPad is gevallen en het scherm en/of de behuizing lelijk beschadigd zijn. Veel iPad gebruikers zitten er gigantisch mee in hun maag als hun iPad haar mooie uiterlijk heeft verloren en willen de beschadigde onderdelen dan ook snel laten vervangen. Voor deze iPad reparties kun je uiteraard terecht bij IRepair4u.

iPad gerepareerd, klaar terwijl je wacht

De meeste mensen weten ons bezoekadres inmiddels goed te vinden aan de Ambachtsweg 5f in Bladel. Veel mensen lopen dan ook van maandag tot en met zaterdag gewoon bij ons binnen voor een iPad reparatie. Wij hebben de juiste onderdelen en het juiste gereedschap voor iedere iPad reparatie op voorraad. Daarom kunnen we de iPad reparatie die nodig is ook meestal direct voor je uitvoeren. Wanneer je wilt voorkomen dat je moet wachten op de reparatie van je iPad bel ons dan vantevoren voor het maken van een afspraak!