×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPad Pro 12.9 2018 reparatie

Modelcode A1876 / A1895 / A2014

Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een vakkundige en kwalitatieve iPad Pro 12.9 2018 reparatie. Werkt je iPad niet meer op de juiste manier, is het scherm stuk of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Neem contact met ons op; wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend.
Hieronder zie je de meest voorkomende iPad Pro reparaties welke wij uitvoeren. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Grote kans dat wij je toch kunnen helpen!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Ik kon snel terecht en hij gaf me goed advies !"
Joep Jansen Reusel, 20-05-2024
10/10
"Wij worden door Jan altijd goed en vriendelijk geholpen. Een vakman!"
Tentreparatie-Annemieke Bladel, 11-05-2024
10/10
"Gereviseerde iPhone gekocht. Maud heeft alles over gezet. Echt super fijn. Blij mee."
Angeline Cox Reusel, 13-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro 12.9 2018 reparatie

Je begint niet zomaar te repareren aan je iPad Pro 12.9 2018. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad Pro niet meer naar behoren werkt. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen. Met behulp van het juiste gereedschap kan iemand die lekker handig is een heel eind komen, maar ieder ander loopt een behoorlijk risico tijdens zo’n iPad Pro 12.9 inch reparatie.

Als je liever niet zelf sleutelt aan je kostbare iPad Pro, kom dan naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Onze reparateurs hebben inmiddels als vele jaren ervaring in het repareren van iPad’s in alle soorten en maten. Zij weten dus precies hoe een iPad Pro 2018 12.9 inch er uit ziet en in elkaar zit. Door deze jarenlange ervaring kun jij je iPad met een gerust hart achterlaten voor een iPad Pro 12.9 2018 reparatie.

Lees verder

Kwalitatieve reparatie mét garantie

Het gevolg van vele jaren vakkundig repareren, is dat wij je een perfect gerepareerde iPad Pro kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een uitgevoerde iPad reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.

 

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad Pro reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad Pro 12.9 2018 reparatie.