×
9.6/10 (474 beoordelingen)

iPad 2019 10.2 reparatie

Modelcode A2197 / A2200

De iPad 2019 is het grotere broertje van de iPad 2018 en iPad 2017. De iPad 2019 is ontworpen met een scherm van 10.2 inch. Voor een vakkundige iPad 2019 ben je bij IRepair4u aan het juiste adres. Werkt je iPad 2019 niet meer op de juiste manier, is het scherm stuk of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Dan kun je contact opnemen met IRepair4u in Bladel. Wij zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag.

Hier zie je de meest voorkomen iPad 2019 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"De zelfde dag gemaakt tegen een redelijke prijs."
Dhr. Sanders Reusel , 03-04-2024
10/10
"Maud heeft voor mij Whatsapp in orde gemaakt en onze beide telefoons voorzien van een scherm protector. Dankjewel."
Marianne van Roey Bladel, 25-03-2024
10/10
"Fijne communicatie goede service."
Frans Nent Luyksgestel , 09-03-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2019 reparatie, gegarandeerd vakkundig

Je begint niet zomaar te repareren aan je iPad 2019 10.2 inch. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 7generatie niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen / repareren. Met het behulp van het juiste gereedschap kan een iemand die lekker handig is een heel eindje komen, maar ieder ander loopt een behoorlijk risico tijdens zo’n iPad 2019 reparatie.

Als je liever niet zelf sleutelt aan je iPad 7generatie, kom dan naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Onze reparateurs hebben inmiddels al vele iPad reparaties uitgevoerd en daarbij al vele malen iPad’s uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Zij weten hierdoor dus precies hoe een iPad 2019 er uit ziet en in elkaar zit. Door deze jarenlange ervaring kun jij je iPad met een gerust hart achterlaten voor een iPad 2019 reparatie.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Lees verder

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2019 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad 2019 reparatie.

Kwalitatieve iPad 2019 reparatie met garantie

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren , is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2019 10.2 inch kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.