×
9.6/10 (236 beoordelingen)

iPad 2019 10.2 reparatie

Modelcode A2197 / A2200

De iPad 2019 is het grotere broertje van de iPad 2018 en iPad 2017. De iPad 2019 is ontworpen met een scherm van 10.2 inch. Voor een vakkundige iPad 2019 ben je bij IRepair4u aan het juiste adres. Werkt je iPad 2019 niet meer op de juiste manier, is het scherm stuk of heb je het idee dat de iPad niet meer goed oplaad? Dan kun je contact opnemen met IRepair4u in Bladel. Wij zijn aanwezig van maandag tot en met zaterdag.

Hier zie je de meest voorkomen iPad 2019 reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie (glas)

Er zitten barsten of scheuren in het scherm van jouw iPad 2019 of het touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie (glas)

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 149

LCD reparatie

Heb je rare strepen in het beeld van je iPad 2019? Of zelfs helemaal geen beeld meer? Hoogstwaarschijnlijk is het LCD stuk. Kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen nakijken.

LCD reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 99

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snelle service en professionele uitleg!"
Loes Reusel, 28-04-2022
8/10
"Mijn telefoon morgens gebracht s,middags weer terug , vriendelijke en goede service"
Jan van Hoof Casteren, 10-02-2022
9/10
"Scherm gerepareerd. Een orgineel scherm terug voor een namaakscherm. Snel en vakkundig. Een kleinigheid over het hoofd gezien wat ook opgelost werd! top!"
Ad van Poppel Reusel, 30-12-2021
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad 2019 reparatie, gegarandeerd vakkundig

Je begint niet zomaar te repareren aan je iPad 2019 10.2 inch. Zo moet je op de eerste plaats goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als je iPad 7generatie niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen / repareren. Met het behulp van het juiste gereedschap kan een iemand die lekker handig is een heel eindje komen, maar ieder ander loopt een behoorlijk risico tijdens zo’n iPad 2019 reparatie.

Als je liever niet zelf sleutelt aan je iPad 7generatie, kom dan naar IRepair4u aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Onze reparateurs hebben inmiddels al vele iPad reparaties uitgevoerd en daarbij al vele malen iPad’s uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Zij weten hierdoor dus precies hoe een iPad 2019 er uit ziet en in elkaar zit. Door deze jarenlange ervaring kun jij je iPad met een gerust hart achterlaten voor een iPad 2019 reparatie.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de nieuwste smartphones en tablets up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen- en buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Lees verder

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op vragen over de iPad 2019 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad 2019 reparatie.

Kwalitatieve iPad 2019 reparatie met garantie

Het gevolg van al vele jaren vakkundig repareren , is dat wij je een perfect gerepareerde iPad 2019 10.2 inch kunnen garanderen. Wij repareren elke iPad die bij ons wordt aangeboden op een eerlijke, professionele en nette manier. Onze iPad reparaties zijn gewoon goed. Daarom kunnen wij je ook garantie op een reparatie geven. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden aan je iPad, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je meteen verder geholpen wordt.