×
9.6/10 (414 beoordelingen)

MacBook Air 13 inch – M1 chip 2020 reparatie

Modelcode A2337

De MacBook Air 13 inch – M1 chip 2020 met een gewicht van slechts 1,3kg is deze MacBook de perfecte metgezel voor onderweg. Ideaal om mee te nemen naar de zaak, op school of thuis. Waar gebruik je je MacBook tegenwoordig niet meer voor? Verslagen maken, photoshoppen, zakelijke gesprekken voeren via Teams, internetten of lekker thuis op de bank shoppen. Doordat de MacBook zo lekker licht van gewicht is en overal mee naar toe neemt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Zo kan het scherm van de MacBook in een mum van tijd breken door een lelijke val of er valt een kop koffie of thee over jouw MacBook tijdens een belangrijke meeting. Weet je niet precies wat er stuk is aan jouw MacBook, kom bij ons langs zodat onze reparateurs dit voor je kunnen controleren!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple Original

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw MacBook Air 13 inch - M1 chip 2020 is gebroken, gebarsten, gescheurd of beschadigd. Of je MacBook Air 13 inch - M1 chip 2020 heeft strepen/vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 599

Apple Original

Batterij

Valt je MacBook Air 13 inch - M1 chip 2020 uit voordat de batterij leeg is of zijn er andere gerelateerde klachten? Zoals een erg snel leeglopende batterij of start je toestel helemaal niet meer op? Mogelijk is de batterij aan vervanging toe.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 269

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer goede service en veel geduld."
Hans Eersel, 22-11-2023
10/10
"Probleem met de oorspeaker, direct irepair4u gebeld, ik kon direct langskomen en het probleem Werdt ter plekke opgelost. Een top bedrijf."
Michel Valkenswaard, 07-11-2023
10/10
"Prima service en uitstekend geadviseerd!"
B.M. Casteren, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

MacBook stuk gevallen of waterschade?

Heeft jouw MacBook een duik naar de grond niet overleeft en is het scherm hierbij gesneuveld? Is hierdoor het glas stuk gegaan, krijg je alleen strepen in het beeld of krijg je zelfs helemaal geen beeld meer? Deze problemen zijn allemaal op te lossen door middel van een MacBook Air scherm reparatie. Hierbij wordt de complete module vervangen: glas en het Retina scherm (LCD).

Heb je tijdens een meeting een kop koffie langs jouw MacBook staan en is deze omgevallen over het toetsenbord? Achter elk gaatje en kiertje kan een druppel koffie kruipen en flinke schade brengen aan jouw kostbare MacBook. Zo hoeft de vloeistof maar verkeerd over jouw MacBook toetsenbord te vallen, valt over de ventilator(en) van jouw MacBook en de waterschade zit overal. Het is daarom ook aan te raden om de MacBook (indien mogelijk) ook zo snel mogelijk uit te zetten zodra ‘ie in contact is gekomen met een vloeistof. Dit om eventuele verdere schade te beperken. Geef jouw MacBook zo snel mogelijk bij ons af en wij doen ons best om jouw MacBook weer te repareren!

Lees verder

Accu van de MacBook is erg snel leeg of alleen te gebruiken aan de oplader

Door alle handige foefjes welke MacBooks tegenwoordig wel niet hebben, is een vaste computer niet eens meer nodig. Werkt jouw MacBook alleen nog aan de oplader of is de accu heel erg snel leeg? Geen zorgen, wij monteren weer een nieuwe accu in jouw MacBook Air zodat je weer lekker onderweg bent!

MacBook Air 13 inch – M1 chip 2020 reparatie door middel van originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals MacBooks en iPhones. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele MacBook Air 13 inch – M1 chip 2020 reparatie uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw MacBook Air reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw MacBook Air wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.