×
9.6/10 (414 beoordelingen)


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Mijn telefoon was gevallen. Achterkant stuk en nog wat onderdelen. Door Irepair was de telefoon snel gerepareerd voor een nette prijs. Alles volgens afspraak."
Hein Bladel, 20-11-2023
10/10
"Prima service en uitstekend geadviseerd!"
B.M. Casteren, 07-11-2023
9/10
"Toen mijn moeder haar telefoon had laten zwemmen in de wc is er snel en vakkundig een diagnose gesteld. Na ons goedkeuren is hij weer snel gerepareerd top service"
Leonie Eersel, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving