×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 13 reparatie

Modelcode A2482 / A2631 / A2634 / A2635 / A2633

De iPhone 13: het grotere broertje van de iPhone 13 mini en het kleinere broertje van de iPhone 13 Pro is leverbaar in 5 verschillende kleuren. Dit toestel ondersteunt 5G, heeft een bijna volledige glazen behuizing (ideaal voor draadloos opladen zowel Magsafe als Qi) en is grotendeels gelijk aan de iPhone 12. De iPhone 13 is de geüpdatete versie van de iPhone 12, een net wat betere camera, accu en snellere processor. Doordat de iPhone 13 bijna volledig van glas is gemaakt, is een ongelukje met jouw kostbare toestel zo gebeurd. Geen zorgen, bij IRepair4u kun je terecht voor een vakkundige en kwalitatieve iPhone 13 reparatie!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 13 scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 379

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Apple original

Face ID

Werkt jouw Face ID niet naar behoren door bijv. een val? Of als je Face ID opnieuw in wilt stellen blijft de camera zwart? Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Face ID

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 219

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 13 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 29

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 13 batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 129

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 13 achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 459

Waterschade

Is je iPhone 13 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Gewoon heel nuchter zoals de zaken zijn. Moest ik zelf aan wennen. Echter: Goed advies, goede dienstverlening. Betaalbaar. Komen afspraken na en op zich vrij snelle reparatie. Een ec..."
M.W.J. Van den Heuvel en Patrick Sweelssen Eersel, 29-11-2022
8/10
"ik word snel geholpen ."
jacob van van den borne reusel, 10-11-2022
10/10
"prima zoals verwacht"
Verstijnen PJJ bladel, 25-10-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Verschillende reparaties iPhone 13

Naast de meest voorkomende iPhone 13 reparatie: scherm reparatie kan er nog van alles meer gebeuren waardoor jouw iPhone 13 niet meer naar behoren werkt. Heeft jouw iPhone 13 een rondje meegedraaid in het wasmachine, werkt de camera niet meer of is de achterkant beschadigd? Bij IRepair4u Bladel ben je aan het juiste adres voor een snelle, vakkundige en betrouwbare iPhone 13 reparatie.

Lees verder

Scherm reparatie iPhone 13

De iPhone 13 heeft een kostbaar OLED scherm dat tot aan de randen van het toestel loopt. Net zoals de iPhone 12 heeft de iPhone 13 een vlak scherm, maar dit wil niet zeggen dat je telefoon nu helemaal hufter-proof is.

Onze reparateurs voeren vele en verschillende reparaties uit aan iPhone 13 toestellen, zoals scherm reparaties en het vervangen van een batterij. Maar ook een moederbord reparatie is voor onze reparateurs geen probleem. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgen ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen.

Staat het probleem waar je iPhone 13 mee kampt niet tussen bovenstaand overzicht? Neem contact met ons op, grote kans dat wij je toch kunnen helpen!