×
9.6/10 (389 beoordelingen)

iPhone SE 2022 reparatie

Modelcode A2595 / A2782 / A2784 / A2785 / A2783

Heb je een ongelukje gehad met jouw iPhone SE 2022 en werkt je iPhone nu niet meer naar behoren? Is het scherm kapot gevallen of ondervind je een ander probleem? Kijk hier welke iPhone SE 2022 reparatie nodig is om jouw iPhone weer helemaal in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Al diverse keren (voor verschillende familie leden) ervaring met Irepair4you en zonder uitzondering excellente service. Zoek voor aanschaf als reparatie. Grote aanrader."
Yvonne Middelbeers, 02-08-2023
10/10
"Snelle service"
Wendy Schepens Eersel, 05-07-2023
10/10
"Klantvriendelijk en deskundig"
Cees Biest houtakker, 10-06-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Nieuw scherm iPhone SE 2022

De meest voorkomende iPhone SE 2022 reparatie die door IRepair4u wordt uitgevoerd, is een scherm reparatie. Het scherm van de iPhone SE 2022 loopt tot de randen door. Dit maakt het display erg gevoelig. Bij een val van je iPhone kan het scherm hierdoor snel breken. Een scherm reparatie van een iPhone SE 2022 duurt gemiddeld een uur. Het scherm hebben wij meestal op voorraad liggen, zodat je dezelfde dag bij ons kunt langskomen. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het wel altijd aan om van tevoren een afspraak te maken.

Lees verder

Verschillende iPhone SE 2022 reparaties

Niet alleen scherm reparaties worden veel uitgevoerd, ook andere problemen met je iPhone ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgt ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Mocht het issue waar jouw iPhone mee kampt niet in dit overzicht staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen helemaal niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een iPhone SE 3 reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je iPhone SE 2022 vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Je kunt bij ons al jarenlang terecht voor een goede smartphone- en/of tablet reparatie van verschillende merken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je iPhone SE 2022 reparatie.Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.