×
9.6/10 (264 beoordelingen)

iPhone SE 2022 reparatie

Modelcode A2595 / A2782 / A2784 / A2785 / A2783

Heb je een ongelukje gehad met jouw iPhone SE 2022 en werkt je iPhone nu niet meer naar behoren? Is het scherm kapot gevallen of ondervind je een ander probleem? Kijk hier welke iPhone SE 2022 reparatie nodig is om jouw iPhone weer helemaal in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple Original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone SE 2022 scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 199

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone SE 2022 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone SE 2022 batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Waterschade

Is je iPhone SE 2022 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"service was super"
Jorran Reusel, 02-10-2022
10/10
"Al meerdere keren reparaties laten uitvoeren en altijd snel en kundig geholpen hierbij. Prijs-kwaliteit verhouding is prima, goede onderdelen en service voor een degelijke prijs. Nog n..."
Dimitry Weesp, 17-08-2022
10/10
"Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier"
Maaike Lage Mierde, 02-06-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Nieuw scherm iPhone SE 2022

De meest voorkomende iPhone SE 2022 reparatie die door IRepair4u wordt uitgevoerd, is een scherm reparatie. Het scherm van de iPhone SE 2022 loopt tot de randen door. Dit maakt het display erg gevoelig. Bij een val van je iPhone kan het scherm hierdoor snel breken. Een scherm reparatie van een iPhone SE 2022 duurt gemiddeld een uur. Het scherm hebben wij meestal op voorraad liggen, zodat je dezelfde dag bij ons kunt langskomen. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het wel altijd aan om van tevoren een afspraak te maken.

Lees verder

Verschillende iPhone SE 2022 reparaties

Niet alleen scherm reparaties worden veel uitgevoerd, ook andere problemen met je iPhone ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring van onze reparateurs zorgt ervoor dat een iPhone een open boek is voor hen. Mocht het issue waar jouw iPhone mee kampt niet in dit overzicht staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je de oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen helemaal niet meer werkt. Natuurlijk betaal je bij ons alleen voor een iPhone SE 3 reparatie als we deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je iPhone SE 2022 vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

Zes dagen in de week bereikbaar voor reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Je kunt bij ons al jarenlang terecht voor een goede smartphone- en/of tablet reparatie van verschillende merken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je iPhone SE 2022 reparatie.Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.