×
9.6/10 (238 beoordelingen)

iPhone 12 Pro reparatie

Modelcode A2341 / A2406 / A2407 / A2408

Werkt je iPhone 12 Pro niet meer (naar behoren)? Is het scherm van je iPhone 12 Pro stuk? Kijk hier welke iPhone 12 Pro reparatie nodig is om je iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 319

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 12 Pro goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 89

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 12 Pro achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 479

Waterschade

Is je iPhone 12 Pro nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Zeer goed"
Jeroen dings Vessem , 20-05-2022
9/10
"Voor de vervanging van mijn laptop accu kon ik snel terecht. Na bestelling van de geschikte accu was mijn laptop na een paar uur weer klaar voor gebruik."
Veerle Bladel, 10-02-2022
10/10
"In het verleden liep mijn telefoon vast en dan is er dikke paniek. Op dat moment kun je geen betere vriend hebben dan Jan van IRepair4u want echt alles werd opgelost en snel. Jan is kal..."
Marion Bladel, 04-01-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Een geslaagde iPhone 12 Pro reparatie is onze missie!

De meest voorkomende reparatie van de iPhone 12 Pro is een scherm reparatie. Uiteraard kun je bij ons ook terecht als je behuizing is beschadigd, jij of de andere persoon aan de andere kant van de lijn onverstaanbaar is geworden. Is de batterij snel leeg of ondervind je andere problemen met je iPhone 12 Pro? IRepair4u kan het allemaal voor je maken!

Je kunt bij ons ook terecht wanneer je oplaadkabel niet meer kunt aansluiten of als het opladen helemaal niet meer werkt. Uiteraard betaal je bij ons alleen voor een iPhone 12 reparatie als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan je toestel vragen wij altijd 39 euro onderzoek- en schoonmaakkosten.

Lees verder

Reparatie iPhone 12 Pro met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een iPhone 12 Pro reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je iPhone wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

 

Waar vind je ons?

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tablet reparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd appen, mailen of bellen voor vragen of advies. Je mag altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.