×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Haal- en brengservice

Ben je niet in de mogelijkheid om bij ons langs te komen? Geen probleem! Onze haal- en brengservice wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Niet alleen bedrijven, kinderopvang en onderwijsinstellingen maken veelvuldig gebruik van onze service, maar ook veel particulieren ervaren het gemak van onze haal- en brengservice. Wij hebben een haal- en brengservice in Bladel en de Kempen. Wij halen je apparaat op en brengen deze gerepareerd bij je retour. Telefoons zijn vaak dezelfde dag nog klaar (afhankelijk van het probleem).

Waar komen wij langs?

In de regio Bladel – de Kempen (Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hapert, Eersel, etc.) kunnen wij je apparaat op locatie bij je ophalen. Ben je er niet helemaal zeker van of je adres in de regio valt, of wil je je toestel ergens anders op laten halen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier kun je je apparaat bij ons aanmelden voor reparatie. Je kunt de ophaal service plannen in 2 tijdvakken:

  • 10.00 uur – 12.00 uur
  • 13.00 uur – 15.00 uur

Wij proberen je altijd in te plannen in het door jou gekozen tijdvak. Onze medewerkers nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen. Heb je een spoedgeval; bel ons eventjes op en wij kijken of wij je er tussen kunnen plannen.

Gerepareerd weer terug

Op onze website zie je bij de meest voorkomende reparaties de prijzen staan. Voordat wij aan de reparatie beginnen ontvang je van ons een prijsopgave, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Zodra de reparatie is voltooid, krijg je van ons een link per e-mail toegestuurd samen met de factuur waarmee je de betaling aan ons kunt voldoen. Als de betaling is voldaan nemen wij contact met je op om het terug brengen van jouw toestel in te plannen.

Ophaalservice inplannen

Vul hieronder in het contactformulier al je gegevens in voor een ophaal aanvraag. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om de beschikbaarheid en details te bespreken voordat wij je toestel komen ophalen.

De ophaalservice is op zaterdag, zondag & feestdagen niet beschikbaar. 
Kies je er voor om je toestel ongerepareerd retour te ontvangen, dan rekenen wij € 15,- voor onze haal- en brengservice. 

    Je gegevens

    Je toestel