×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPad Pro 11 2021 reparatie

Modelcode A2301 / A2377 / A2459 / A2460

Kom naar IRepair4u voor een vakkundige en snelle iPad Pro 11 2021 reparatie. Ook kun je bij IRepair4u terecht wanneer jouw iPad Pro 11 inch 2021 op een bepaalde manier niet (goed) functioneert.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Een goede service"
Peter Vosters Reusel, 26-12-2023
10/10
"Altijd een super snelle en goede service! Als er iets kapot is, is dit zeker the place to go"
Loes Bladel, 03-12-2023
10/10
"Ik bracht mijn I-Phone rond de middag. Hij wist me al meteen te vertellen dat mijn batterij kapot was. Ik kon mijn mobiel een paar uren later al weer ophalen. En gaf ook nog goed advies..."
Pijs - Timmermans Reusel, 02-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

iPad Pro 11 2021 reparatie, gegarandeerd een vakkundige reparatie

Je begint niet zomaar aan een iPad Pro 11 2021 reparatie! Zo moet je op de eerste plaats eerst goed weten wat er precies gerepareerd dient te worden als jouw iPad Pro niet meer naar behoren werkt. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen. Met behulp van het juiste gereedschap kan iemand die lekker handig is misschien best een aardig eindje komen, maar ieder ander loopt een behoorlijk risico om tijdens zo’n reparatie de iPad juist ernstig te beschadigen. Als je liever niet zelf wilt sluiten aan een iPad Pro, kom dan naar IRepair4u aan de Ambachtsweg in Bladel. Onze reparateur heeft inmiddels al vele iPad Pro reparaties uitgevoerd en daarbij de iPad Pro al vele malen uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Zij weten dus precies hoe een iPad Pro 11 inch er uit ziet en in elkaar zit. Door deze jarenlange ervaring kun jij de iPad met een gerust hart achterlaten voor een iPad Pro 11 2021 reparatie.

Lees verder

Gewoon garantie op een degelijke iPad Pro 11 reparatie bij iRepair4u

Als gevolg van alle vakkundige reparaties die wij nu al enkele jaren uitvoeren, kunnen wij je ook een perfect gerepareerde iPad Pro 11 inch garanderen. Iedere iPad Pro 11 inch die bij ons wordt aangeboden, wordt op een eerlijke, professionele en nette manier gerepareerd. Wij spenderen weinig geld aan reclames maar steken al onze energie in het bieden van een goede service! De medewerkers van IRepair4u hebben liever dat jij een goede ervaring hebt met de iPad Pro 11 inch reparatie en de service van IRepair4u deelt met al je vrienden, vriendinnen, collega’s en familie.