×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPhone 11 reparatie

Modelcode A2111 / A2221 / A2223

Heeft jouw iPhone 11 een smak op de grond gemaakt of een rondje meegedraaid in het wasmachine? Of werkt je iPhone 11 zomaar opeens niet meer? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat! Als je op zoek bent naar een iPhone 11 reparatie, ben je bij ons aan het juiste adres!

De nieuwe iPhone 11; de opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is op 10 september 2019 wereldwijd geïntroduceerd. Nieuwe kleuren dit jaar zijn mintgroen en lavender/paars. De kleuren zwart, wit, rood en geel zijn gelijk gebleven.

Naast de nieuwe kleuren is er een extra camera bijgekomen. Door middel van de extra camera aan de achterzijde kun je nu ook mooie portret foto’s maken.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple Original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 11 scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks ingekocht zijn bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 229

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 2 uur

€ 179 € 169

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 11 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 11 batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 99

Achterkant

De achterkant van jouw iPhone 11 is gebroken, gebarsten of gescheurd en dient vervangen te worden.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Waterschade

Is je iPhone 11 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Fijne ervaring!"
kevin Eersel, 02-08-2022
10/10
"Super goede service !"
Pia Eersel, 27-06-2022
10/10
"Goed geregeld"
Ramon Reusel, 07-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve iPhone 11 reparatie en uitstekende kwaliteit onderdelen

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 11 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 11 en wij vinden het zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone 11 te verprutsten met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 11 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure, no pay!”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone 11 reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 11 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro. Ook al is de iPhone spatwaterdicht, elektriciteit en water zijn geen goede vriendjes.

IRepair4u in Bladel is de geschikte locatie om je iPhone 11 reparatie te laten uitvoeren.  Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede service voor een iPhone reparatie al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een iPhone reparatie.