×
9.6/10 (414 beoordelingen)

iPhone 11 reparatie

Modelcode A2111 / A2221 / A2223

Heeft jouw iPhone 11 een smak op de grond gemaakt of een rondje meegedraaid in het wasmachine? Of werkt je iPhone 11 zomaar opeens niet meer? Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones en tablets krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat! Als je op zoek bent naar een iPhone 11 reparatie, ben je bij ons aan het juiste adres!

De nieuwe iPhone 11; de opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is op 10 september 2019 wereldwijd geïntroduceerd. Nieuwe kleuren dit jaar zijn mintgroen en lavender/paars. De kleuren zwart, wit, rood en geel zijn gelijk gebleven.

Naast de nieuwe kleuren is er een extra camera bijgekomen. Door middel van de extra camera aan de achterzijde kun je nu ook mooie portret foto’s maken.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

 

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Volledig nieuw scherm op de ipad binnen 1 dag klaar!"
Jantina Bladel, 23-11-2023
10/10
"Al een paar keer geweest voor een reparatie en altijd erg tevreden over het resultaat!"
Yvonne Casteren, 07-11-2023
10/10
"Ze hielpen me meteen met mijn probleem. Het was snel en goed gemaakt. Echt een aanrader."
Rick Netersel, 04-10-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Kwalitatieve iPhone 11 reparatie en uitstekende kwaliteit onderdelen

IRepair4u maakt alleen gebruik van onderdelen van originele kwaliteit. Wij zijn van mening dat een iPhone 11 reparatie enkel en alleen goed wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit onderdelen. Jij hebt eerder al veel uitgegeven aan een dure iPhone 11 en wij vinden het zonde om de kwaliteit van jouw dure iPhone 11 te verprutsten met goedkope, slecht nagemaakte onderdelen. Door het gebruik van onderdelen van originele kwaliteit voor de iPhone 11 kunnen wij de kwaliteit van een iPhone reparatie waarborgen. Hierdoor zijn wij niet het goedkoopste reparatiepunt. Kwaliteit leveren vinden wij het belangrijkste!

Lees verder

“No cure, no pay!”

Meer dan eens komen er klanten bij ons met het idee dat een iPhone reparatie erg kostbaar is en gaan zij alsnog zonder (hoge) kosten bij ons weg. Soms is een heel vervelend probleem aan je iPhone eenvoudig op te lossen zonder dat daarvoor een iPhone 11 reparatie nodig is. Uiteraard geldt bij ons: no cure no pay! Als wij je iPhone 11 niet kunnen maken, dan worden er natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Dit geldt niet voor alle iPhone reparaties. Voor een waterschade schoonmaak- en onderzoekskosten behandeling vragen wij 39 euro. Ook al is de iPhone spatwaterdicht, elektriciteit en water zijn geen goede vriendjes.

IRepair4u in Bladel is de geschikte locatie om je iPhone 11 reparatie te laten uitvoeren.  Veel tevreden klanten zijn je al voor gegaan en hebben van onze goede service voor een iPhone reparatie al gebruik gemaakt. Service vinden wij namelijk heel belangrijk wanneer mensen naar ons toe komen voor een iPhone reparatie.