×
9.6/10 (498 beoordelingen)

iPhone 11 batterij origineel

Naar mate je jouw iPhone gebruikt loopt de batterij sneller leeg. Helaas gaat de batterij capaciteit van een iPhone altijd achteruit (ongeacht welk model). Elke keer dat je jouw iPhone oplaadt, slijt de accu heel langzaam. Dit geldt voor alle oplaadbare accu’s. Maar dat jij een lopende powerbank bent is natuurlijk niet de bedoeling. Je doet tegenwoordig alles op jouw iPhone: bellen, mailen, appen, swipen, Tik Tok filmpjes kijken etc. Merk je dat jouw iPhone 11 batterij een flinke stap achteruit gemaakt heeft? Lees snel verder, wij helpen jou graag.

Heb ik een slechte iPhone 11 accu?

Het kan zo zijn dat jouw iPhone tijdens gebruik spontaan uitvalt en een rood batterij icoontje laat zien. Of je haalt jouw iPhone 11 uit jouw broekzak en de batterij is spontaan leeg. Op de achtergrond blijft natuurlijk van alles draaien (mits je dit hebt ingesteld): locatie, mobiel netwerk, continue zoeken naar nieuwe e-mails etc. Omdat jouw iPhone continue aan het zoeken is snoept dit langzaam heel wat van de batterij percentage af. Maar het kan ook zo zijn dat jouw batterij ineens leeg is, terwijl er volgens jouw iPhone nog 20% in zou moeten zitten. Hoogstwaarschijnlijk is jouw iPhone 11 batterij aan vervanging toe.

Wanneer dient mijn iPhone 11 batterij vervangen te worden?

Je kunt zelf al het een en ander controleren in de instellingen van jouw iPhone of de batterij vervangen dient te worden. Je kunt de batterijcapaciteit controleren via Instellingen – Batterij – Batterijcapaciteit. Bij het maximale percentage wordt de capaciteit gemeten toen jouw iPhone gloednieuw uit de doos kwam. Na verloop van tijd loopt de capaciteit terug, waardoor de accu vaker moet worden opgeladen. De iPhone 11 batterij is ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit goed te functioneren. Is de capaciteit lager dan 80%, dan is de accu aan vervanging toe. Zo kun je merken dat jouw iPhone niet meer zo snel is of spontaan uitvalt.

Is de batterij capaciteit nog voldoende maar valt jouw toestel toch wel eens uit? Ook al geeft jouw iPhone 11 nog 30% batterij aan? Dan kun je controleren wat de piekprestaties zijn. Hierbij komt in beeld te staan:

‘Je batterij ondersteunt momenteel normale piekprestaties’ of ‘Deze iPhone is onverwacht uitgeschakeld omdat de batterij de benodigde piekstroom niet kon leveren.’

Geeft jouw iPhone de melding ‘onverwacht’ uitgeschakeld aan? Dan is jouw iPhone 11 ook aan batterij vergoeding toe.

iPhone 11 batterij vervangen met originele Apple onderdelen

Wij hebben door de jaren heen veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals iPhones en MacBooks. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele iPhone 11 batterij vervanging uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw iPhone 11 batterij reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw iPhone 11 wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.

Geen melding dat iPhone 11 batterij niet kan worden gecontroleerd

Wij maken gebruik van originele Apple onderdelen, diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Door het gebruik van een originele accu hoef je je geen zorgen te maken voor vervelende meldingen dat de iPhone 11 accu niet kan worden gecontroleerd. Deze melding krijg je in beeld als de batterij niet kan worden gecontroleerd. Er is dan ook geen verdere informatie beschikbaar (bijv. capaciteit en piekprestaties).

Wil jij een nieuwe originele iPhone batterij in jouw iPhone 11? Neem contact met ons op en IRepair4u Bladel gaat het voor je fixen!Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Alles werkt goed, en als dat niet zo zou zijn is het snel verholpen door i repair 4 u. Goede services."
Bianca hooge mierde, 04-05-2024
10/10
"Vriendelijk geholpen en snelle service! Heel blij mee!"
Lobke Blankers Hoogeloon, 04-05-2024
10/10
"Goede service en reparatie bij IRepair4U, een aanrader!"
F. Bierens Duizel, 23-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving