×
9.6/10 (297 beoordelingen)

iPhone 13 Pro reparatie

Modelcode A2483 / A2636 / A2639 / A2640 / A2638

Werkt jouw iPhone 13 Pro niet meer (naar behoren)? Is het scherm van jouw iPhone 13 Pro stuk gevallen? Kijk hier welke iPhone 13 Pro reparatie nodig is om jouw iPhone weer in orde te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van smartphones krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden
Apple original

Scherm reparatie

Voor het vervangen van een iPhone 13 Pro scherm gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 379

Originele kwaliteit

Scherm reparatie

Wij gebruiken een scherm van originele kwaliteit, die wij niet rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht (derde partij). Wij zorgen ervoor dat je apparaat weer uitstekend functioneert. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je in het begin een melding in beeld krijgt.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 3 uur

Op aanvraag

Apple original

Face ID

Werkt jouw Face ID niet naar behoren door bijv. een val? Of als je Face ID opnieuw in wilt stellen blijft de camera zwart? Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Face ID

Reparatietijd: ca. 3 uur

€ 219

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw iPhone 13 Pro goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw iPhone altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 29

Apple Original

Batterij

Voor het vervangen van een iPhone 13 Pro batterij gebruiken wij originele batterijen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Batterij

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 129

Apple Original

Achterkant

Voor het vervangen van een iPhone 13 Pro achterkant gebruiken wij originele onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 569

Waterschade

Is je iPhone 13 Pro nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

8/10
"Goede service en vakkundige reparatie"
Henk Hoogeloon, 30-11-2022
10/10
"Altijd goed geholpen en vooral snel, vakman! Doe zo verder!"
Peter Verlinden Geel, 29-11-2022
10/10
"Top service en snelle service!"
Linda Moeskops Hapert, 31-10-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Een geslaagde iPhone 13 Pro reparatie is onze missie!

De meest voorkomende iPhone 13 Pro reparatie is een scherm reparatie. Uiteraard kun je bij ons ook terecht als de achterkant van jouw iPhone 13 Pro is beschadigd, de batterij erg snel leeg loopt, een rondje in het wasmachine heeft meegedraaid of je ondervind andere problemen met jouw iPhone 13 Pro. IRepair4u kan het allemaal voor je maken!

Je kunt bij ons ook terecht wanneer je oplaadkabel niet meer in jouw iPhone 13 Pro kunt stoppen of als het opladen helemaal niet meer werkt. Uiteraard betaal je bij ons alleen voor een iPhone 13 Pro reparatie als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan jouw iPhone 13 Pro vragen wij altijd 39 euro onderzoek- en schoonmaakkosten.

Lees verder

Reparatie iPhone 13 Pro met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een iPhone 13 Pro reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je iPhone wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Waar vind je ons?

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tablet reparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd appen, mailen of bellen voor vragen of advies. Je mag altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.