×
9.6/10 (498 beoordelingen)

Samsung smartphone reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Tijdens mijn vakantie liep mijn telefoon vast. Fout kon uitgelezen worden en moederboard bleek kapot. Kreeg vervangende telefoon tijdens reparatie. Na 1,5 week was de telefoon gereparee..."
P. Wolff Gouda, 22-04-2024
10/10
"Gereviseerde iPhone gekocht. Maud heeft alles over gezet. Echt super fijn. Blij mee."
Angeline Cox Reusel, 13-04-2024
10/10
"Ik was op zoek naar een iphone 13 mini en werd door Tom snel en met een eerlijk advies geholpen. Ik had dezelfde week al een telefoon voor een goede prijs."
Frank Bladel, 11-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung smartphone reparatie als oplossing voor veel ongemakken

Wanneer jij degene die je belt niet kunt verstaan of wanneer je merkt dat niets van wat jij verteld de andere kant van de lijn bereikt dan is dat erg vervelend. Het kan ook zijn dat de dockconnector van je smartphone niet meer functioneert en jij je Samsung daardoor niet meer kunt opladen. Erg vervelend want na enkele uren zal je toestellen uitvallen en heb je helemaal niets meer aan je fijne Samsung. Misschien heb je het al eens meegemaakt dat de aan/uit knop of de volumeknoppen  van je Samsung niet meer werken en je dus niets hebt aan de bijbehorende functies.  Het zijn allemaal dingen die ontzettend ongemakkelijk zijn. Door een Samsung smartphone reparatie bij IRepair4u hoef jij je niet langer te ergeren aan ongemakken zoals hierboven omschreven.

Samsung smartphone reparatie bij lelijke beschadigingen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je Samsung op zich nog perfect functioneert maar dat deze haar mooie uiterlijk heeft verloren door bijvoorbeeld krassen of andere lelijke beschadigingen aan het scherm of de behuizing van je toestel. Je kunt ook dan terecht bij IRepair4u voor een Samsung smartphone reparatie.

Lees verder

Samsung smartphone reparatie met originele Samsung onderdelen

IRepair4u is zeker het juiste adres wanneer jij graag wilt dat je Samsung smartphone reparatie wordt uitgevoerd met originele Samsung onderdelen. Wij maken namelijk enkel en alleen gebruik van originele Samsung onderdelen bij een Samsung smartphone reparatie omdat wij van mening zijn dat alleen deze onderdelen de kwaliteit van Samsung kunnen waarborgen. Goedkope namaak onderdelen kunnen daar met geen mogelijkheid tegen op. Je zult over niet originele onderdelen dan ook nooit zo tevreden zijn als over originele Samsung onderdelen en de kans is groot dat je na verloop van tijd opnieuw op zoek gaat (of zelfs moet) naar een nieuwe Samsung smartphone reparatie. We adviseren je dan ook om je niet te laten verleiden door de prijs van een goedkope Samsung smartphone reparatie maar te kiezen voor een gedegen Samsung Smartphone reparatie uitgevoerd door IRepair4u.

Samsung telefoon reparatie uitgevoerd met veel kennis en ervaring

IRepair4u repareert ondertussen al enkel jaren diverse Samsung smartphone toestellen waardoor wij prefect weten hoe een goede Samsung smartphone er uit ziet en moet functioneren.  Het is onze missie om jou bij ons de deur uit te laten gaan met een goedwerkende en mooi uitziende Samsung. Vaak voeren wij Samsung smartphone reparaties uit als gevolg van veel voorkomende klachten maar ook bij weinig voorkomende klachten helpen wij je graag verder.

Samsung smartphone reparatie aan de Ambachtsweg 5F in Bladel

Voor een gedegen Samsung smartphone reparatie kun je zes dagen in de week terecht bij IRepair4u. Wanneer je van te voren contact met ons opneemt en een persoonlijke afspraak maakt weet je zeker dat je bij aankomst op ons bezoekadres niet lang hoeft te wachten voor je Samsung weer perfect functioneert.