×
9.6/10 (246 beoordelingen)

Galaxy A40 2019 reparatie

Modelcode SM-A405F

Is je Samsung Galaxy A40 kapot gevallen? Dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Bij iRepair4u in Bladel ben je aan het juiste adres voor een kwalitatieve Samsung Galaxy A40 reparatie. Wij maken je Galaxy A40 super snel, met ook nog eens originele kwaliteit onderdelen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je A40 met goede onderdelen wordt gemaakt voor optimaal gebruik.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A40 2019 is gebroken, gebarsten, gescheurd, beschadigd of het touchscreen reageert (deels) niet meer. Of je Samsung Galaxy A40 2019 heeft vlekken in het scherm of blijft zwart.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 uur

€ 129

Screenprotector

Laat het beeldscherm van jouw Samsung Galaxy A40 2019 goed beveiligen met een Clearplex screenprotector: de allerbeste onder de screenprotectors. De screenprotector wordt voor jou op maat gemaakt en zorgt ervoor dat jouw Samsung altijd goed beschermd blijft.

Screenprotector

Reparatietijd: ca. 15 minuten

€ 27.50

Achterkant

De achterkant van jouw Samsung Galaxy A40 is gebroken en dient te worden vervangen.

Achterkant

Reparatietijd: ca. 30 minuten

€ 59

Waterschade

Is je Samsung Galaxy A40 2019 nat geworden? Droog zo snel mogelijk de buitenkant en zet je telefoon uit. Via ons unieke reinigingsproces proberen wij jouw telefoon er weer bovenop te helpen. Let op: er kunnen desondanks onderdelen beschadigd zijn. Hier krijg je een prijsopgave van. Bovengenoemde prijs is voor het reinigingsproces.

Waterschade

Reparatietijd: ca. 3 werkdagen

€ 39

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!"
Cees van hoof Biest-houtakker, 02-06-2022
10/10
"Prima service, snel en vriendelijk"
Martin Bladel, 24-03-2022
10/10
"Ik heb bij IRepair4u een mobieltje laten herstellen na een onderdompeling in water. Prima gedaan en werkt weer als van ouds. Ook heb ik via Jan een nieuw mobieltje aangeschaft waarbij h..."
Peter en Ria Lavrijsen REUSEL, 10-02-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy A40 scherm reparatie

Een rampscenario voor je A40: je toestel is op de grond gevallen en het beeldscherm is bij de val gesneuveld. Een kapot beeldscherm is de meest voorkomende Samsung Galaxy A40 reparatie. Uiteraard begrijpen wij dat je het beeldscherm van je Galaxy A40 zo snel mogelijk wilt laten repareren. IRepair4u heeft schermen voor de Samsung Galaxy A40 in het algemeen direct op voorraad. Zo kunnen wij snel voor je schakelen en in korte tijd repareren. Onze reparateurs zorgen voor een vakkundige Samsung Galaxy A40 scherm reparatie.

Lees verder

Heb je een oorspeaker en/of microfoon probleem?

Naast een kapot scherm is een defecte oorspeaker een veel voorkomend probleem. Kun je niemand horen aan de andere kant van de lijn, maar kun je wel op luidspreker bellen? Dan zal hoogstwaarschijnlijk je oorspeaker defect zijn, geen nood deze kunnen wij repareren! Mocht je twijfelen of je oorspeaker defect is, kom bij ons langs en wij controleren jouw A40 op het probleem.

Vakkundige Samsung Galaxy A40 reparatie met de juiste service bij IRepair4u

Bij IRepair4u Bladel kun je rekenen op goede service en kwaliteit. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en helpen je verder met jouw gewenste Samsung Galaxy A40 reparatie. Samen kijken wij wat er aan de hand is met jouw Galaxy A40 en bespreken wat de eventuele reparatie kosten zijn. Wij zullen je daarbij een goed en eerlijk advies geven.

Je mag ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je Galaxy A40 reparatie. Je mag ook altijd bij ons binnen lopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.