×
9.6/10 (414 beoordelingen)

Galaxy A40 2019 reparatie

Modelcode SM-A405F

Is je Samsung Galaxy A40 kapot gevallen? Dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. Bij iRepair4u in Bladel ben je aan het juiste adres voor een kwalitatieve Samsung Galaxy A40 reparatie. Wij maken je Galaxy A40 super snel, met ook nog eens originele kwaliteit onderdelen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je A40 met goede onderdelen wordt gemaakt voor optimaal gebruik.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Volledig nieuw scherm op de ipad binnen 1 dag klaar!"
Jantina Bladel, 23-11-2023
10/10
"Mijn telefoon was gevallen. Achterkant stuk en nog wat onderdelen. Door Irepair was de telefoon snel gerepareerd voor een nette prijs. Alles volgens afspraak."
Hein Bladel, 20-11-2023
10/10
"Prima service en uitstekend geadviseerd!"
B.M. Casteren, 07-11-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Samsung Galaxy A40 scherm reparatie

Een rampscenario voor je A40: je toestel is op de grond gevallen en het beeldscherm is bij de val gesneuveld. Een kapot beeldscherm is de meest voorkomende Samsung Galaxy A40 reparatie. Uiteraard begrijpen wij dat je het beeldscherm van je Galaxy A40 zo snel mogelijk wilt laten repareren. IRepair4u heeft schermen voor de Samsung Galaxy A40 in het algemeen direct op voorraad. Zo kunnen wij snel voor je schakelen en in korte tijd repareren. Onze reparateurs zorgen voor een vakkundige Samsung Galaxy A40 scherm reparatie.

Lees verder

Heb je een oorspeaker en/of microfoon probleem?

Naast een kapot scherm is een defecte oorspeaker een veel voorkomend probleem. Kun je niemand horen aan de andere kant van de lijn, maar kun je wel op luidspreker bellen? Dan zal hoogstwaarschijnlijk je oorspeaker defect zijn, geen nood deze kunnen wij repareren! Mocht je twijfelen of je oorspeaker defect is, kom bij ons langs en wij controleren jouw A40 op het probleem.

Vakkundige Samsung Galaxy A40 reparatie met de juiste service bij IRepair4u

Bij IRepair4u Bladel kun je rekenen op goede service en kwaliteit. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en helpen je verder met jouw gewenste Samsung Galaxy A40 reparatie. Samen kijken wij wat er aan de hand is met jouw Galaxy A40 en bespreken wat de eventuele reparatie kosten zijn. Wij zullen je daarbij een goed en eerlijk advies geven.

Je mag ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak of als je advies nodig hebt. Dan stemmen we onze agenda’s op elkaar af, zodat je niet langer dan nodig hoeft te wachten op je Galaxy A40 reparatie. Je mag ook altijd bij ons binnen lopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.