×
9.6/10 (389 beoordelingen)

Huawei reparatie

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Heeft jouw Huawei smartphone een smak op de grond gemaakt, een rondje in de wasmachine gedraaid of ondervind je andere problemen? Door onze jarenlange ervaring in het repareren van smartphones, tablets en laptops krijgen wij bijna elk apparaat weer aan de praat door middel van een Huawei reparatie.

Geen resultaten gevonden

Staat jouw toestel hier niet tussen?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Kleine issues worden direct verholpen, voor de bewerkelijkere wordt een realistische planning gegeven."
Roger Bladel, 14-09-2023
10/10
"Dacht dat ik een nieuwe laadpoort voor mijn Iphone nodig zou hebben, maar lieve dame van IRepair4u heeft eerst schoon gemaakt en dat bleek voldoende. En geen kosten! Als ik echt een kee..."
Isabel Reusel, 04-08-2023
9/10
"Goede, fijne en snelle service."
jos eindhoven, 01-06-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Onze missie: een geslaagde Huawei reparatie

De meest voorkomende Huawei reparatie is een scherm reparatie. Ben je aan het bellen of een spelletje aan het doen, in een oogwenk kan jouw Huawei op de grond vallen. Naast een Huawei scherm reparatie kun je bij ons ook terecht wanneer jouw apparaat een rondje in de wasmachine heeft gedraaid. IRepair4u kan het allemaal razendsnel voor je repareren. Je betaalt uiteraard alleen voor een Huawei smartphone reparatie als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij een Huawei waterschade vragen wij altijd 39 euro schoonmaak- en onderzoekskosten.

Huawei smartphone reparatie met kwalitatieve onderdelen

Wanneer je een Huawei reparatie laat uitvoeren bij IRepair4u kun je er zeker van zijn dat je Huawei smartphone wordt gerepareerd met onderdelen van originele kwaliteit. Enkel met deze onderdelen blijft de kwaliteit van je Huawei product behouden. Goede kwaliteit kent zijn prijs, vandaar dat wij niet de goedkoopste zullen zijn.

Lees verder

Zes dagen in de week bereikbaar voor Huawei reparaties

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- tablet- en laptop reparaties. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vragen of advies. Je mag ook altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat we je niet direct kunnen helpen.

Staan de klachten die jij ervaart of de reparatie die jouw Huawei smartphone nodig heeft niet omschreven op onze website, dan bestaat er alsnog een grote kans dat wij je toch verder kunnen helpen. Neem dan ook gerust contact met ons op.