×
9.6/10 (498 beoordelingen)

MacBook Pro 13 inch - M1 chip 2020 reparatie

Modelcode A2338

De MacBook Pro 13 inch – M1 chip 2020 is jouw perfecte metzegel voor op de zaak, onderweg, school of thuis. De MacBook is lekker licht en snel en waar gebruik je je MacBook tegenwoordig niet meer voor? Verslagen maken, photoshoppen, internetten, zakelijke gesprekken voeren, thuis online shoppen en ga zo maar door. Je neemt je kostbare MacBook Pro 13 inch met M1 chip overal mee naar toe, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Zo kan het scherm van de MacBook in een mum van tijd breken door een lelijke val of er valt een kop koffie of thee over jouw MacBook tijdens een belangrijke meeting. Ben je hierdoor op zoek naar een MacBook reparatie? Bij IRepair4u Bladel ben je aan het juiste adres!

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Vlot en duidelijk geholpen. Wacht nog wel op de faktuur die heb ik nog niet ontvangen??"
Dhr. van Kampen Eersel, 06-05-2024
10/10
"Troubles met je telefoon, Jan maakt het gewoon!"
Ben Straatman Reusel, 23-04-2024
10/10
"Zeker nergens anders naar toe!!"
Rovers, F. Reusel, 21-04-2024
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Snel leeglopende MacBook Pro 13 inch – M1 chip 2020 accu

Door alle handige foefjes is een vaste computer bijna niet meer nodig. Doordat je tegenwoordig alles op jouw MacBook onderneemt, krijgt jouw MacBook heel wat te voortduren. Werkt jouw MacBook alleen nog maar aan de oplader, of merk je dat tijdens het schrijven van een verslag in de trein jouw batterij heel snel leeg is? IRepair4u vervangt de MacBook Pro 13 inch – M1 chip 2020 accu voor je!

Lees verder

MacBook stuk gevallen of waterschade?

Heeft jouw MacBook een duik naar de grond niet overleeft en is het scherm hierbij gesneuveld? Is hierdoor het glas stuk gegaan, krijg je alleen strepen in het beeld of krijg je zelfs helemaal geen beeld meer? Deze problemen zijn allemaal op te lossen door middel van een MacBook Pro scherm reparatie. Hierbij wordt de complete module vervangen: glas en het Retina scherm (LCD).

Heb je tijdens een meeting een kop koffie langs jouw MacBook staan en is deze omgevallen over het toetsenbord? Achter elk gaatje en kiertje kan een druppel koffie kruipen en flinke schade brengen aan jouw kostbare MacBook. Zo hoeft de vloeistof maar verkeerd over jouw MacBook toetsenbord te vallen, valt over de ventilator(en) van jouw MacBook en de waterschade zit overal. Het is daarom ook aan te raden om de MacBook (indien mogelijk) ook zo snel mogelijk uit te zetten zodra ‘ie in contact is gekomen met een vloeistof. Dit om eventuele verdere schade te beperken. Geef jouw MacBook zo snel mogelijk bij ons af en wij doen ons best om jouw MacBook weer te repareren!

MacBook Pro 13 inch – M1 chip 2020 reparatie door middel van originele Apple onderdelen

Door de jaren heen hebben wij veel vertrouwen opgebouwd in het repareren van Apple apparaten zoals MacBooks en iPhones. Hierdoor heeft Apple onze werkwijze erkend en ons de status IRP (Independent Repair Program) certificering toegekend. Door deze certificering kunnen wij een originele MacBook Pro 13 inch – M1 chip 2020 reparatie uitvoeren en maken wij gebruik van originele Apple onderdelen. De onderdelen worden door Apple zelf aan ons geleverd. Naast de onderdelen maken wij gebruik door de Apple geleverde diagnostiek, processen en hulpmiddelen. Al dit om ervoor te zorgen dat jouw MacBook Pro reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Jouw MacBook Pro wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple.