×
9.6/10 (434 beoordelingen)

iPad Air 2019 reparatie

Modelcode A2152 / A2123

Is het scherm van je nieuwe iPad Air 2019 stuk gevallen of werkt de iPad niet meer op de juiste manier? Bij IRepair4u Bladel kun je terecht voor een snelle en kwalitatieve iPad Air 2019 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Vriendelijk en goed geholpen. Jan is een echte vakman !!"
Roel Bladel , 10-01-2024
10/10
"Snelle service."
Marcel Duizel, 10-01-2024
9/10
"Ze hadden een klein foutje gemaakt maar dat werd zeer goed opgelost kreeg zelfs een nieuwe iPhone mee als leen toestel"
Roland Klerkx Reusel, 14-12-2023
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige en kwalitatieve iPad Air 2019 reparatie

Je begint niet zomaar aan een iPad Air 2019 reparatie! Zo moet je op de eerste plek precies weten wat er gerepareerd dient te worden als je iPad niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de laatste nieuwe smartphones en tablets altijd up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige en kwalitatieve reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op al je vragen over de iPad Air 2019 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad Air 3generatie reparatie.

Lees verder

iPad Air 2019 reparatie, IRepair4u gaat direct voor je aan de slag!

Hier zie je de meest voorkomen iPad Air 3e generatie reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.

Gespecialiseerde iPad Air 2019 reparaties

Naast een iPad Air 2019 scherm reparatie zijn onze reparateurs ook gespecialiseerd in iPad Air 2019 reparaties aan het moederbord van de iPad. Wordt de iPad niet meer opgeladen, is de iPad kopje onder geweest of krijg je de iPad helemaal niet meer aan de praat? Kom bij ons langs en onze reparateurs gaan op zoek naar het probleem. Hierbij krijg je een vrijblijvende prijsopgave voor jouw iPad Air 3generatie reparatie.

Neem snel contact met ons op voor jouw iPad Air reparatie.