×
9.6/10 (250 beoordelingen)

iPad Air 2019 reparatie

Modelcode A2152 / A2123

Is het scherm van je nieuwe iPad Air 2019 stuk gevallen of werkt de iPad niet meer op de juiste manier? Bij IRepair4u Bladel kun je terecht voor een snelle en kwalitatieve iPad Air 2019 reparatie.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden

Scherm reparatie

Het scherm / beeldscherm van jouw iPad Air 2019 is gebroken, gebarsten of beschadigd of jouw touchscreen reageert (deels) niet meer.

Scherm reparatie

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

€ 299

Hoofdtelefoon poort

Jouw hoofdtelefoon ingang is verstopt, de mini jack van je hoofdtelefoon is afgebroken of je hebt helemaal geen geluid meer. Ook is het mogelijk dat het geluid kraakt.

Hoofdtelefoon poort

Reparatietijd: ca. 1 werkdag

Op aanvraag

Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen
Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Wat klanten over ons zeggen

9/10
"Mijn iphone SE had schermschade en op afgesproken tijdstip nam ik plaats voor een buro waarachter de eigenaar direct met de iphone aan de slag ging om scherm te vervangen.. Zijn medewer..."
Jan Reusel , 19-07-2022
10/10
"Ik bende kon hem komen brengen en binnen een uur was hij weer klaar. Super snel. Dankjewel."
Cathelijn Reusel, 24-05-2022
10/10
"Snelle en spontane service op zaterdag middag. Goed advies en alles klaar terwijl je wacht. Ontzettende aanrader."
Hugo Netersel, 05-03-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Vakkundige en kwalitatieve iPad Air 2019 reparatie

Je begint niet zomaar aan een iPad Air 2019 reparatie! Zo moet je op de eerste plek precies weten wat er gerepareerd dient te worden als je iPad niet meer naar behoren functioneert. Vervolgens is het de zaak dat je de juiste onderdelen op de juiste manier gaat vervangen.

De reparateurs van IRepair4u zorgen ervoor dat hun kennis van de laatste nieuwe smartphones en tablets altijd up-to-date blijft. Hiervoor onderhouden zij o.a. contacten met collega reparateurs in binnen buitenland. En volgen geregeld seminars om de nieuwste technieken voor reparaties van diverse modellen vakkundig uit te kunnen voeren.

Jij als klant van IRepair4u profiteert hierdoor van een vakkundige en kwalitatieve reparatie, een snelle service en een aanspreekpunt wanneer je op zoek bent naar een antwoord op al je vragen over de iPad Air 2019 reparatie. Of wanneer je op zoek bent naar een eerlijk advies met betrekking tot een iPad Air 3generatie reparatie.

Lees verder

iPad Air 2019 reparatie, IRepair4u gaat direct voor je aan de slag!

Hier zie je de meest voorkomen iPad Air 3e generatie reparaties die wij uitvoeren. Zo heb je alvast een idee van de reparaties die mogelijk zijn. Mocht het probleem met je iPad er niet bij staan, neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan zullen wij je verder helpen.

Gespecialiseerde iPad Air 2019 reparaties

Naast een iPad Air 2019 scherm reparatie zijn onze reparateurs ook gespecialiseerd in iPad Air 2019 reparaties aan het moederbord van de iPad. Wordt de iPad niet meer opgeladen, is de iPad kopje onder geweest of krijg je de iPad helemaal niet meer aan de praat? Kom bij ons langs en onze reparateurs gaan op zoek naar het probleem. Hierbij krijg je een vrijblijvende prijsopgave voor jouw iPad Air 3generatie reparatie.

Neem snel contact met ons op voor jouw iPad Air reparatie.