×
9.6/10 (307 beoordelingen)

iPhone 14 Pro reparatie

Modelcode A2659 / A2889 / A2892 / A2891 / A2890

Werkt jouw iPhone 14 Pro niet meer (optimaal)? Dan wil je natuurlijk je iPhone 14 Pro zo snel mogelijk laten repareren. Bij IRepair4u ben je aan het juiste adres voor een snelle, vakkundige en betrouwbare iPhone 14 Pro reparatie. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van smartphones krijgen wij bijna elk toestel weer aan de praat.

 • Snel gerepareerd

  Klaar terwijl je wacht
 • Toponderdelen

  Van originele kwaliteit
 • Gratis haal- en brengservice

  In de Kempen
 • Garantie

  Tot 12 maanden


Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op mijn reparatie?

Je ontvangt 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt dus niet voor val- stoot- druk- of waterschade. Daarom raden wij je aan om jouw apparaat goed te beschermen. Mogelijke schades aan jouw telefoon of tablet kunnen al voorkomen worden door een goede Clearplex screenprotector en een goede bumper hoes. Onze specialisten geven je graag advies en kunnen je direct voorzien van o.a. een goed beschermende screenprotector. De Clearplex screenprotector wordt ter plekke meteen voor jou op maat gesneden en is daardoor voor bijna alle smartphones geschikt.

Lees hier meer over de Clearplex screenprotector.

Wat is het verschil tussen een Apple Original scherm reparatie en een Originele kwaliteit scherm reparatie?

Bij verschillende iPhone reparaties heb je bij het vervangen van een scherm de mogelijkheid om te kiezen tussen een Apple Original scherm reparatie of een Originele kwaliteit scherm reparatie.

Als je kiest voor een Apple Original scherm reparatie kies je voor de reparatie waarbij wij het scherm rechtstreeks bij Apple hebben ingekocht. Bij de reparatie maken wij gebruik van alle diagnostiek, hulpmiddelen en processen welke wij van Apple aangeleverd krijgen om jouw reparatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk uit te voeren. Wij kunnen deze reparatie aanbieden omdat wij Independent Repair Provider van Apple zijn!

Kies je voor een Originele kwaliteit scherm reparatie, dan bestaat de kans dat je de eerste 5 dagen een melding op je beginscherm in beeld krijgt dat jouw iPhone niet kan controleren of het een origineel scherm betreft. Echter komt dit type scherm van een andere iPhone af en doet dit niks af van de kwaliteit/werking van het scherm. Omdat wij deze schermen niet rechtstreeks bij Apple inkopen, kunnen wij bij deze reparatie niet gebruik maken van Apple’s diagnostiek om het scherm bij Apple te programmeren.

Een iPhone Original scherm / batterij reparatie. Wat houdt dat in?

Dit betekent dat je iPhone wordt gerepareerd met een Original Apple scherm of batterij, welke wij rechtstreeks bij Apple hebben besteld. Hierbij maken wij gebruik van de door Apple geleverde diagnostiek en processen. Een Apple Original scherm of batterij is door Apple gefabriceerd. Wij kunnen dit originele Apple scherm of batterij aanbieden doordat wij Independent Repair Provider (IRP) van Apple zijn!

Wat zijn de voordelen om Apple Independent Repair Provider te zijn?

Door de software en tools welke wij van Apple krijgen aangeleverd, te gebruiken kan onze gecertificeerde Apple reparateur jouw iPhone weer in topconditie krijgen. Er is geen onderscheid tussen een reparatie welke wij IRepair4u uitvoeren en een reparatie bij een Apple Store wanneer jij voor een Apple Original scherm of batterij reparatie kiest.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn iPhone bij jullie laat repareren (als ik kies voor een Apple Original reparatie)?

Gaat jouw iPhone kapot binnen de fabrieksgarantietermijn? Dan behoud je na een gecertificeerde reparatie (Apple Original) bij ons gewoon je fabrieksgarantie. Ook ontvang je altijd van ons 3 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zelfs als de fabrieksgarantie binnen 3 maanden verloopt.

Is mijn apparaat nog waterdicht na reparatie?

Je smartphone of tablet is na een val of reparatie mogelijk niet meer waterdicht. Alle waterdichte pakkingen worden vervangen tijdens een reparatie. Toch raden wij nadrukkelijk aan om contact met water te vermijden. De fabrikant geeft ook geen garantie op apparaten welke waterschade hebben opgelopen.

Is de reparatie van mijn apparaat verzekerd?

Vaak is de reparatie van jouw apparaat verzekerd. Vraag bij je verzekeraar na of de reparatie van jouw apparaat wordt gedekt. Je kunt bij ons de reparatie per pin of contant betalen en daarbij krijg je van ons de factuur mee die je bij de verzekering kunt indienen.


Staat jouw probleem hier niet bij?

Laat het ons weten, de kans is groot dat we je toch kunnen helpen!

Contact opnemen

Wat klanten over ons zeggen

10/10
"Snel en vakkundig geholpen bij een probleem met de simlezer van mijn Iphone X."
PvL Eindhoven, 23-12-2022
8/10
"Goede service en vakkundige reparatie"
Henk Hoogeloon, 30-11-2022
8/10
"Reparatie duurde lang, dit kon echter niet anders gezien er een onderdeel moeilijk leverbaar was"
Lisa Amting Netersel, 28-11-2022
IRepair4u

Ambachtsweg 5F
5531 AC Bladel
Routebeschrijving

Een geslaagde iPhone 14 Pro reparatie is onze missie!

Snel je iPhone 14 Pro laten repareren is een ding, als service daarnaast ook nog eens snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste reparaties kunnen wij dezelfde dag nog voor je uitvoeren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een iPhone reparatie als je niet precies weet wat er met je toestel aan de hand is. Bel ons eventjes op, stuur een Whatsapp berichtje (of als dat niet gaat vul ons contact formulier in) en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak voor je in. Onze iPhone experts gaan het voor je uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone 14 Pro. Hierna kunnen zij jou precies vertellen wat hun bevindingen zijn en kun jij zelf bepalen of je wel of niet overgaat tot reparatie.

Je kunt bij ons ook terecht wanneer je oplaadkabel niet meer in jouw iPhone 14 Pro kunt stoppen of als het opladen helemaal niet meer werkt. Uiteraard betaal je bij ons alleen voor een iPhone 14 Pro reparatie als wij deze ook daadwerkelijk hebben gemaakt. Enkel bij waterschade aan jouw iPhone 14 Pro vragen wij altijd 39 euro onderzoek- en schoonmaakkosten.

Lees verder

Waar vind je ons?

IRepair4u is gevestigd aan de Ambachtsweg 5F in Bladel. Al jarenlang kun je bij ons terecht voor een goede smartphone- en tablet reparatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Je kunt ons altijd appen, mailen of bellen voor vragen of advies. Je mag altijd bij ons binnenlopen, alleen zonder afspraak loop je het risico dat wij je niet direct kunnen helpen.